Advertorial

7 răspunsuri la cele mai frecvente întrebări despre videochatul în Iași (P)

miercuri, 23 noiembrie 2022, 09:42
4 MIN

Videochatul în Iași atrage, pe bună dreptate, un mare interes. Toată lumea a auzit că se câștigă mulți bani în domeniul ăsta, dar cam atât. Nu e clar despre ce sume e vorba, cine și cum le poate lua, ce face efectiv un model în domeniul ăsta.

 

Îmi face plăcere să clarific măcar o parte din lucrurile astea. Eu sunt Claudia și mă ocup de PR la Lucky Studio, cea mai mare companie din domeniu. Am fost și eu model, lucrez cu zeci de colege în fiecare zi și le ajut să aibă succes. Deci știu bine cum stă treaba și îmi place să împărtășesc cu tine cunoștințele mele.

Pentru că vin atâtea femei la studioul nostru pentru a începe o colaborare, am un top al întrebărilor importante. De obicei, e vorba despre bani, despre seriozitate și discreție. Cam astea ar fi cele mai mari categorii ale curiozităților pe care le lămuresc pentru ele. Hai să-ți dau și ție răspunsurile esențiale:

1. Cam cât se câștigă din videochat în Iași

Sumele variază foarte mult. În primul rând, depinde la ce fel de studio lucrezi. Dacă te duci la unul de care n-a auzit nimeni, care nu-ți oferă training serios de specialitate și care lucrează pe site-uri cu multă nuditate, șansele sunt mici. Cel mai probabil, vei rămâne undeva în jurul a 1.000 – 1.500 de dolari lunar. În schimb, dacă mergi direct la un studio mare, ca Lucky Studio, unde te ajută 15 traineri să faci bani, poți depăși lejer o medie de 4.000-5.000 de dolari pe lună, după 6 luni de videochat.

2. Care e recordul de încasări?

Modelele noastre sunt campioane la încasări, pentru că le ajutăm printr-o echipă excepțional de bine pregătită. Recordul absolut e deținut de un model de la Lucky Studio, care a reușit 106.040 de dolari într-o lună de zile. Da, ai citit bine, peste 100.000 de dolari în doar o lună de muncă.

3. Care e cel mai bun site din lume

Fără îndoială, cel mai bun site e Jasmin. Suntem singurul studio din zona asta a României care are un parteneriat special cu acest site. Aici ai șansa să întâlnești cei mai bogați membri care cheltuiesc sume importante pentru distracții online.

4. Ce comisioane primesc ca model?

În mod normal, în industria asta se practică un comision de 50%. Adică, dacă tu încasezi pe site-uri 100 de dolari într-o zi, 50 de dolari îi iei tu și 50 de dolari studioul, pentru condițiile tehnice și trainingul, serviciile pe care ți le oferă. Lucky STudio îți oferă însă cele mai mari comisioane din domeniu, de până la 70%.

5. Ce alte beneficii mai primesc pe lângă comisioane?

Noi îți oferim machiaj gratuit zilnic, cursuri gratuite de engleză și de dezvoltare personală, consultanță financiară, împrumuturi fără dobândă pentru intervenții estetice și cumpărarea unei mașini sau a unui apartament.

6. Cum procedez dacă nu sunt din Iași și nu am unde locui în oraș?

Îți dăm noi cazare gratuită în Iași timp de 2 luni. Chiar și după aceea, poți rămâne cazată în unul din apartamentele noastre, cu o chirie mai mică decât cea practicată în oraș. La cazare, accesul bărbaților este interzis.

7. Ce fac ca model?

Pe scurt, socializezi online cu mii de membri ai site-urilor de videochat. În această socializare este inclusă și nuditate, dacă ești confortabilă cu acest lucru. Doar tu hotărăști dacă oferi sau nu show-uri adult. Ai dreptul să refuzi acest lucru oricând dorești.

8. Cat de important e trainingul în domeniul ăsta?

Trainingul contează enorm în succesul tău. De asta investim atât de mult în echipa noastră feminină, formată din 15 traineri. Ca să-ți faci o idee, alte studiouri din Iași au cel mult 4 traineri. Cu alte cuvinte, în loc să te lăsăm să te descurci singură, te susținem cât putem de mult ca să-ți împlinești visele.

Ok, astea sunt câteva răspunsuri legate mai mult de bani și condiții de lucru. Vrei să afli mai multe despre cum poți să câștigi mai mult, care e secretul succesului? Sună-mă și hai să stabilim o vizită la Lucky Studio!

Te aștept cu mare drag la o cafea, să vorbim despre succesul tău în domeniul ăsta. Îți arăt cât de frumos sunt amenajate camerele în care vei lucra și vei face cunoștință cu echipa noastră. Ce zici, sună bine?

Sună-mă chiar acum, la telefon: 0742.286.286!

O zi minunată ca tine îți doresc!

Comentarii