Angajări la Spitalul de Pneumoftiziologie. Sunt libere 15 posturi

miercuri, 15 decembrie 2021, 02:57
1 MIN
 Angajări la Spitalul de Pneumoftiziologie. Sunt libere 15 posturi

Spitalul de Pneumoftiziologie face în această perioadă angajări pentru ocuparea a 15 posturi. Este vorba despre posturi de asistent medical, infirmieră, îngrijitoare, şofer, spălătoreasă şi bucătar.

Mai exact, este disponibil câte un post de asistentă medicală la Laboratorul de analize medicale, Secţia exterioară „Dr. Clunet”, Secţia clinică de chirurgie toracică, Camera de gardă, Bloc operator şi la Serviciul de sterilizare, în total fiind şase locuri disponibile. De asemenea, se angajează infirmiere şi îngrijitoare în Secţia de chirurgie toracică, Secţia II pneumologie, în Secţia ATI. Se mai caută un şofer, treapta profesională II, spălătoreasă în cadrul Spălătoriei semimecanice şi Atelier materiale moi, precum şi un bucătar, treapta profesională IV la Blocul alimentar.

Data limită pentru depunerea dosarelor este 27 decembrie, ora 13.00, proba scrisă va avea loc pe 10 ianuarie 2022, iar pe 14 ianuarie va fi proba interviu. Mai multe detalii despre ce trebuie să conţină dosarul de înscriere sau care este bibliografia de concurs pot fi obţinute de la sediul spitalului sau de pe pagina oficială, www.pneumo-iasi.ro.

Comentarii