Caravana UAIC va trece prin 150 de licee din ţară. Poate fi chemată printr-un formular online

miercuri, 15 noiembrie 2017, 02:59
1 MIN
 Caravana UAIC va trece prin 150 de licee din ţară. Poate fi chemată printr-un formular online

Caravana UAIC va ajunge în perioada noiembrie 2017 – mai 2018 în peste 150 de licee din ţară pentru a prezenta elevilor oportunităţile de studiu. Studenţi şi profesori de la cele 15 facultăţi ale Universităţii „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi vor promova oferta academică a universităţii în rândul elevilor din clasele a XI-a, a XII-a şi vor prezenta oportunităţile de care aceştia pot beneficia pe parcursul studenţiei.

În acest an, caravana îşi propune să ajungă în liceele din judeţele Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava, Vaslui, dar şi din Maramureş, Sibiu. Astăzi, 15 noiembrie, o echipă a Caravanei UAIC va ajunge în judeţul Botoşani, la liceele din Săveni, Darabani, Dorohoi şi Botoşani.

„Aflată la a VII-a ediţie, Caravana UAIC este un proiect prin care Universitatea «Alexandru Ioan Cuza» doreşte să îi sprijine pe elevii din anii terminali să îşi aleagă facultatea potrivită. Pe lângă detalii despre admitere, elevii vor afla informaţii despre burse şi posibilităţi de studiu în străinătate, condiţii de cazare şi de studiu, perspective de carieră după terminarea facultăţii, dar şi aspecte despre viaţa de student la prima universitate a României şi oportunităţile pe care Iaşul le oferă studenţilor“, au precizat organizatorii.

Elevii şi profesorii care doresc să vină Caravana UAIC şi în liceul lor, sunt invitaţi să completeze un formular pe site-ul universităţii.

Comentarii