Concurs cu ocazia împlinirii a 70 de ani de la înfiinţarea NATO

vineri, 05 iulie 2019, 19:45
1 MIN
 Concurs cu ocazia împlinirii a 70 de ani de la înfiinţarea NATO

Studenţii ieşeni se pot înscrie la mai multe concursuri cu ocazia împlinirii 15 ani de la aderarea României la NATO şi a 70 de ani de la înfiinţarea Organizaţiei Nord-Atlantice. Astfel, Ministerul Apărării Naţionale, în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe şi cu Ministerul Educaţiei Naţionale, a lansat campania „România – 15 ani în NATO. 

70 de ani de la înfiinţarea Organizaţiei Nord-Atlantice“. Unul dintre concursuri are tema „Cea mai bună lucrre cu aplicabilitate militară prezentată într-o sesiune de comunicări ştiinţifice a studenţilor din instituţiile de învăţământ superior cu programe de studii tehnice“, adresat studenţilor din domeniul „Ştiinţe inginereşti“. Un alt concurs este cel de elaborare de produse publicistice „Militar român-militar NATO“, pentru studenţii din domeniul „ştiinţe ale comunicării“ sau concursul de grafică „România în NATO-15 ani/ 70 de ani de la înfiinţarea NATO“ pentru stu­denţii din ramura de ştiinţă Arte.

O altă variantă este concursul de realizare a unei broşuri informative „România în NATO-15 ani, pentru studenţii înscrişi la licenţă, master sau doctorat în domeniul „ştiinţe ale comunicării“. Studen­ţii înscrişi la un program de studiu din ciclu­rile de licenţă, master şi doctorat în domeniile „Relaţii Internaţionale şi studii europene“, „Informaţii şi securitate naţională“, „Ştiinţe militare“, „Ştiinţe politice“ pot participa la un concurs de lucrări de licenţă/disertaţie/eseu cu tema „România în NATO-15 ani“. 

Comentarii