Curierul de Iaşi, ziarul Primăriei, va apărea şi la anul în tiraj record

miercuri, 09 august 2023, 01:50
2 MIN
 Curierul de Iaşi, ziarul Primăriei, va apărea şi la anul în tiraj record

Primăria va cheltui peste un milion de lei pentru a tipări „Curierul de Iași” până la finalul anului 2024. În acest sens, municipalitatea a lansat o licitație pentru încheierea unui acord-cadru care, ulterior, se va concretiza prin contracte subsecvente în funcție de necesitățile Primăriei.

 Instituția estimează că va tipări aproape 110.000 exemplare în fiecare lună, într-un an 2024 care va cuprinde patru sesiuni de alegeri: europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale. „Obiectul procedurii îl constituie achiziționarea de servicii de tipărire a buletinului de presă săptămânal al Municipiului Iași într-un tiraj total de maxim 1.824.000 de exemplare, iar acordul cadru se va încheia pe o perioadă de 17 luni. Trebuie să se țină cont că numărul de exemplare tipărite variază de la o lună la alta, în funcție de numărul zilei de apariție (joi)”, se arată în caietul de sarcini al licitației. „Curierul de Iași” are 8 pagini, toate color. Conținutul și tehnoredactarea sunt asigurate de către consilierii angajați la cabinetul primarului.

„Primăria Municipiului Iași își rezervă dreptul ca numărul de exemplare săptămânale să fie mai mic sau mai mare de 24.000 de exemplare, cu mențiunea că numărul total de exemplare să nu depășească numărul de exemplare prevăzute în acordul cadru”, se mai precizează în documentația de atribuire a contractului. Firma care își va adjudeca licitația va asigura și transportul ziarelor către punctele de distribuție: centrele de cartier, sediile unor instituții publice și la alți parteneri (inclusiv privați). Contractele subsecvente vor fi încheiate pentru o cantitate minimă de 192.000 de bucăți și o cantitate maximă de 384.000 de exemplare. Criteriul de atribuire al contractului este prețul cel mai scăzut, iar ofertele pot fi depuse până pe 25 august. 

Comentarii