Radu Botez, fost viceprimar, noul director Ecopiața

vineri, 12 august 2022, 12:26
1 MIN
 Radu Botez, fost viceprimar, noul director Ecopiața

Fostul viceprimar Radu Botez a fost numit director interimar la una dintre societățile Primăriei. Este vorba despre Ecopiața, companie care administrează piețele agroalimentare. 

„Sunt 3 luni în care vom face o analiză în profunzime a societății. Îmi asum rol doar pentru această perioadă, nu voi participa la concursul care va fi organizat pentru un nou director. În maximum o lună voi avea rezultatele acestei analize, vom vedea în ce măsură se poate auto-susține Ecopiața. Unul dintre scenarii vizează inclusiv transformarea societății într-o direcție la nivelul Primăriei”, ne-a declarat Radu Botez. 

Timp de peste 10 ani, societatea a fost condusă de Cristi Stărică. În ultimii ani, acesta a fost criticat dur pentru starea dezastruoasă a piețelor. În schimb, Stărică a încasat lunar un salariu de circa 4.000 euro. 

Numirea lui Botez a fost făcută vineri de către Consiliul de Administrație a Ecopiața, consiliu al cărui mandat a fost prelungit recent de către Consiliul Local cu 4 luni, timp în care trebuie organizat concursul pentru un nou CA.

Comentarii