„Need for Speed” de Scânteia

Tânăr şofer de Audi fugărit de Poliţie prin trei sate, prins în final cu tractorul

marți, 09 iunie 2020, 01:57
2 MIN
 Tânăr şofer de Audi fugărit de Poliţie prin trei sate, prins în final cu tractorul

Un tânăr de 20 de ani din comuna Scânteia a fost arestat preventiv în cursul zilei de ieri după ce a fost protagonistul unui caz desprins din filmele de acţiune. 

Cosmin Beraru este acuzat de conducere fără permis şi conducere a unui vehicul având numerele de înmatriculare provizorii expirate. Beraru a comis fapta duminică, la orele prânzului. El se afla la volanului unui autoturism marca Audi, pe care îl conducea pe Drumul Judeţean 246, pe raza comunei sale. “Acesta a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor, astfel că s-a impus urmărirea sa pe parcursul a 7 km, pe raza a trei localităţi. Tânărul a fost condus la sediul poliţiei pentru cercetări, iar în baza probatoriului administrat în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore”, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi. De menţionat că tânărul a fost prins cu ajutorul unui tractor, care s-a pus în faţa maşinii sale în timpul urmăririi poliţiştilor. Întreaga scenă a fost filmată de un jandarm care se afla în autospeciala Poliţiei.

Cosmin Beraru a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi în cursul zilei de ieri. Procurorii au fost cei care au formulat propunerea de arestare. “Judecătorul de drepturi şi libertăţi a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi a eliberat un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, a preizat Monica Palaghia, prim-procurorul instituţiei.

Comentarii