Accident între o bicicletă şi o motocicletă pe drumul morţii: trei persoane şi-au pierdut viaţa (FOTO)

sâmbătă, 22 iulie 2023, 19:14
1 MIN
 Accident între o bicicletă şi o motocicletă pe drumul morţii: trei persoane şi-au pierdut viaţa (FOTO)

Un accident rutier extrem de grav a avut loc sâmbătă seara, pe raza localităţii Gherăieştii Noi, la limita dintre judeţele Neamţ şi Iaşi, pe E85, cunoscut ca şi drumul morţii. 

Au fost implicate o bicicletă şi o motocicletă. În urma incidentului şi-au pierdut viaţa trei persoane: motociclistul (47 de ani) şi soţia lui, precum şi o femeie de 58 de ani (domiciliată în Iaşi) care se afla pe bicicletă. Când medicii au ajuns la faţa locului două persoane, erau încă în viaţă, dar inconştiente. S-au început imediat manevrele de resuscitare, dar eforturile medicilor au fost în zadar. La faţa locului a fost mobilizat şi elicopterul SMURD. Traficul în zonă este in continuare blocat pe ambele sensuri de mers. Persoanele care se aflau pe motocicletă era din Gherăieştii Noi.

COMUNICAT POLIŢIE: La data de 22 iulie, în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN2-E85, în afara localității Gherăieștii Noi. Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, între o motocicletă pe care se aflau 2 persoane și o bicicletă ar fi avut loc o coliziune, în condiții ce vor fi stabilite în cursul anchetei. Din nefericire, în urma evenimentului rutier, a rezultat decesul celor trei persoane. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Comentarii