Ce şanse credeţi că are Ioana Mihalache în finala Miss Universe de la Las Vegas

joi, 02 noiembrie 2017, 21:32
2 MIN
 Ce şanse credeţi că are Ioana Mihalache în finala Miss Universe de la Las Vegas

Ioana Mihalache este Miss Universe România 2017 şi va reprezenta ţara în finala de la Las Vegas după ce a fost aleasă cea mai frumoasă româncă la concursul care a avut loc miercuri seara în Bucureşti. 

Modelul Ioana Mihalache, din Constanţa, care a mai reprezentat de două ori ţara în competiţii de frumuseţe, la Manila (Filipine) şi la Las Vegas (SUA), a fost desemnată ambasadoarea României şi va reprezenta ţara noastră în finala care va avea loc pe 26 noiembrie 2017, la Axis Theatre, în Las Vegas, scrie libertatea.ro.

Preşedintele juriului a fost Cătălin Botezatu, care o va îmbrăca pe Ioana la competiţia din Statele Unite, în timp ce Mihai Albu, şi el membru al juriului, îi va asigura încălţămintea. ”Mă bucur că şi ceilalţi membri ai juriului au ales-o pe Ioana Mihalache. E înaltă, are zâmbet, atitudine, corp, experienţă în modeling, vorbeşte engleză perfect şi cred că va reprezenta România cu succes la Las Vegas”, a spus Cătălin Botezatu la finalul concursului.

Finala celei de-a 7-a ediţii a Miss Universe România 2017 a fost organizată la centrul de evenimente deținut de Mihaela Borcea, cea care s-a implicat direct în organizarea fazei naţionale a celui mai important concurs de frumuseţe din lume.

Cine este Ioana Mihalache, Miss Universe România 2017

Ioana Mihalache s-a născut la Constanţa, are 26 de ani, 1.82 m şi 88-61-91. Absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Economice şi a unui master în Politici Europene de Dezvoltare Regională, Ioana Mihalache consideră că perseverenţa şi disciplina sunt două componente importante ale reuşitei în viaţă, arată libertarea.ro.

Frumoasa blondă vorbeşte trei limbi străine şi de câţiva ani este model internaţional şi a avut prezentări de modă în Statele Unite, Marea Britanie, Liban, China sau Emiratele Arabe. Ioana şi-a început cariera de model la 15 ani, când a însoţit o prietenă la un casting. ”Eu am mers doar să o acompaniez, însă cei de acolo m-au plăcut pe mine şi am fost singura aleasă pentru o prezentare de modă. M-au văzut nişte agenţii şi de acolo totul a mers ca pe uns.”, povesteşte Ioana.

Ea nu este străină de concursurile de frumuseţe, în 2013 a câştigat ediţia română a Miss Earth şi a reprezentat ţara noastră la ediţia internaţională de la Manila, în Filipine, iar anul acesta a câştigat Miss Grand şi a fost la las Vegas. Pentru fetele care sunt dezamăgite că nu au câştigat anul acesta titlul Miss Universe România, Ioana are un mesaj: ”Vreau să le transmit că pe toate le consider frumoase. Să vadă partea bună a lucrurilor, cum ar fi faptul că experienţa asta sigur le va folosi pe viitor. Rămâneţi pozitive, fetelor!”

SURSA: libertatea.ro

Comentarii