Advertorial

Fortin – O agentie de marketing online ancorata in mediul digital actual

joi, 31 mai 2018, 14:40
3 MIN
 Fortin – O agentie de marketing online ancorata in mediul digital actual

Pentru ca traim intr-un univers informational nemarginit, aflat intr-o continua schimbare, prezenta in mediul online este o necesitate pentru orice antreprenor care doreste rezultate pe termen lung.

Cine poate avea grija de vizibilitatea afacerii tale in lumea digitala? Fortin este o agentie de marketing online pentru care  pasiunea, timpul si cunostintele tehnice bine slefuite sunt investite zilnic pentru a pune bazele unui dialog coerent intre diferite branduri de produse sau servicii si publicul tinta.

Tacticile bine gandite conduc spre succes

In urma cu mai bine de un secol, Henry Ford spunea ca „daca toti banii mei ar fi 20 de dolari, de 2 dolari as cumpara creioane si de 18 dolari as face publicitate la ele”. Datorita viziunii sale, acesta a reusit sa transforme automobilul intr-o inventie nemuritoare, populara in intreaga lume. Asadar, publicitatea este cea care transforma ideile inovative in proiecte de business profitabile. Dar pentru ca nu toti antreprenorii sunt genii, agentia de marketing este cea care preia controlul.

Aceasta reuneste specialisti din domenii diferite (designeri, programatori, proiectanti, autori de texte specializate, experti SEO si altii), pentru a produce continut creativ si convingator pentru publicul vizat.

Agentia Fortin este alcatuita din oameni si specialisti motivati sa aduca rezultate si satisfactie clientului, pasionati de lumea dinamica a universului digital, dar mai ales pregatiti pentru noi provocari de creatie si business.

Metode si strategii de marketing integrat

O campanie de marketing integrat este cea mai eficienta si profitabila solutie de crestere si consolidare a notorietatii unei afaceri in online. Aplicata in mod corespunzator, aceasta ofera rezultate atat pe termen scurt, cat si mediu si lung.

Pentru rezultate optime, acest tip de marketing include mai multe elemente-cheie, printre care:

  • Branding – Identitatea de brand este modelata din punct de vedere teoretic, practic si grafic, pentru ca publicul sa perceapa o prezenta online distinctiva;
  • Web design – Realizarea unei platforme website sau magazin online este obligatorie pentru consolidarea prezentei in mediul virtual. Acestea trebuie sa comunice atat vizual, cat si prin continut, astfel incat vizitatorii sa aiba parte de o experienta completa;
  • Copywriting – Continutul textual este cel care comunica mesaje,  informatii si indeamna vizitatorii la actiune.
  • Foto– Video- Audio – O campanie de promovare complexa include si continut calitativ la nivel de sunet si imagine;

       

  • Optimizare SEO – Optimizarea tehnica a continutului de pe platformele web influenteaza pozitionarea de pe prima pagina in rezultatele Google. Optimizarea se efectueaza la nivel tehnic si de continut, prin intermediul cuvintelor cheie. Aceasta strategie este urmata de o companie de promovare SEO;
  • Social Media – Deoarece toata lumea foloseste Facebook, Instagram, Twitter sau Linkedin, prezenta pe aceste canale media atrage atentia publicului si aduce o mai buna reputatie brandului.

Pe langa aceste strategii si instrumente, o agentie de marketing online detine multe alte resurse de promovare online si offline, despre care poti afla mai multe discutand cu un specialist in domeniu.

Fortin te propulseaza in prima pozitie in rezultatele Google

Oamenii cauta in mod constant solutii la problmele lor in mediul online, mai precis prin intermediul motorului de cautare Google. O agentie de marketing online eficienta precum Agentia Fortin este capabila sa aduca un website pe un loc fruntas prin valorificarea eficienta a cuvintelor cheie cautate de potentiali clienti.

Orice afacere se poate remarca in mediul online cu o echipa puternica de marketing digital. Daca vrei sa afli cum, acceseaza fortin.agency si cere ajutorul specialistilor la numarul:

0747 919 237

Comentarii