Paznic înjunghiat pe şantier în Bucium de un individ judecat pentru ultraj

luni, 25 noiembrie 2019, 03:00
1 MIN
 Paznic înjunghiat pe şantier în Bucium de un individ judecat pentru ultraj

Un individ violent care este judecat pentru ultraj la poliţişti a fost căutat toată ziua după ce ar fi atacat cu un cuţit un muncitor de la un şantier aflat pe strada Bucium.

Atacul ar fi avut loc în jurul orei 8.30, pe fondul unui conflict spontan apărut între paznicul unui şantier şi alţi muncitori. Iniţial, la 112 a sunat un tânăr care a spus că şi-a găsit unchiul plin de sânge, iar acesta i-a povestit că a fost înjunghiat cu un cuţit în cap, apoi, agresorul a fugit. Acesta le-a spus poliţiştilor că agresorul ar avea în jur de 35 de ani, iar cuţitul nu a fost găsit la faţa locului, semn că acesta ar putea să-l folosească dacă va fi încolţit de oamenii legii. Poliţiştii au deschis un dosar penal.

„Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană a fost rănită, iar în acest sens sunt făcute cercetări pentru identificarea şi tragerea la răspundere a agresorului“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Ulterior, după câteva ore, poliţiştii l-au prins pe agresor. Acesta se nu­meşte Ovidiu Pancu şi fusese chemat să „dea ajutor“ în cazul unui conflict apărut între muncitorii de pe un şantier din Bucium. Acesta nu a stat mult pe gânduri şi a lovit cu cuţitul un muncitor, Marcel Bâcu.

Comentarii