Şoferul autoturismului Mazda care a provocat accidentul de duminică din Bucium a fost reţinut

marți, 08 iunie 2021, 11:55
1 MIN
 Şoferul autoturismului Mazda care a provocat accidentul de duminică din Bucium a fost reţinut

Poliţiştii Biroului Rutier Iaşi efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui auto sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Un bărbat, de 33 ani a fost reţinut.

Din cercetările efectuate până în prezent, a rezultat faptul că, la data de 06 iunie a.c., în timp ce ar fi condus un auto pe Şoseaua Bucium din mun. Iaşi, nu ar fi păstrat dinstanţa faţă de auto din faţa sa şi ar fi intrat în coliziune cu acesta. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea a doi pasageri din cele două autoturisme.

Cititi si: Un autoturism Mazda a izbit în plin un BMW staţionat la semafor in zona Bucium

Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind pozitive. Astfel, conducătorul auto care ar fi acroşat auto din faţa sa avea o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. În baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi introdus în Arestul I.P.J. Iaşi.

Celălalt conducător auto avea o valoare de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ambii conducători auto au fost conduşi la o unitate medicală unde le-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Cercetările continuă.

 

Comentarii