Patru candidaţi pentru un post de director la Consiliul Judeţean

marți, 12 aprilie 2016, 01:53
1 MIN
 Patru candidaţi pentru un post de director la Consiliul Judeţean

Patru candidaţi s-au înscris la concursul organizat de Consiliul Judeţean pentru ocuparea fotoliului de director tehnic al instituţiei. Postul a rămas vacant după ce fostul director, Alexandru Szekely, şi-a înaintat demisia, acum două luni. 

“Au fost depuse patru dosare în vederea participării la concurs. Unul dintre candidaţi a fost respins, pentru că nu îndeplinea condiţiile de studii solicitate. Celelalte trei dosare au fost admise, cei trei înscrişi urmând să participe concurs”, a declarat purtătorul de cuvânt al CJ, Sebastian Tătaru.

Proba scrisă a concursului va fi organizată lunea viitoare. Un singur candidat dintre cei trei înscrişi la concurs, Gheorghe Sofinceanu, nu are legătură cu CJ.

Al doilea, Costel Ciornei, este consilier în cadrul Direcţiei Achiziţii Publice. Al treilea candidat admis la concurs, Mihail Manciu, este şef de serviciu în cadrul Unităţii de implementare proiecte de mediu a municipalităţii. Înainte de a lucra la Primărie, Manciu a mai îndeplinit funcţia de director tehnic al CJ în prima jumătate a anilor 2000.

Alexandru Nagy Szekely a demisionat din motive personale, acesta urmând să se dedice unui proiect privat. Szekely a fost director tehnic al firmei fostului deputat PNL Relu Fenechiu, Fene Grup, în perioada 1999-2007. A devenit director tehnic al CJ în decembrie 2012, fiind singurul participant la concursul organizat de instituţia publică.

 

Comentarii