„Bucium Residence“ – 19 apartamente de lux in Bucium

Subtitlu

miercuri, 21 noiembrie 2007, 19:47
3 MIN
 „Bucium Residence“ – 19 apartamente de lux in Bucium

Proiectul imobiliar pe care vi-l prezentam in editia de astazi este blocul rezidential denumit de investitor „Bucium Residence". Asa cum arata titulatura, acesta este situat in cartierul Bucium, la 200 de metri de hanul „Trei Sarmale", si nu departe de restaurantul „Plopii fara Sot".

Cladirea va fi gata in septembrie 2008

Cladirea, compusa din demisol, parter, trei etaje si mansarda, apartine ieseanului Ionut Irimia, un investitor in virsta de aproximativ 30 de ani. Imobilul, ce se preconizeaza a fi finalizat pina la inceputul lunii septembrie a anului viitor, va numara in total 19 apartamente de lux de la una pina la patru camere.

„Locatia nu a fost aleasa la intimplare, ea beneficiind atit de serviciile urbane cit si de cele oferite de zonele de agrement situate in apropiere. Pozitionarea este avantajata si din punct de vedere al accesului catre centrul orasului, catre complexele comerciale cit si catre iesirea din Iasi", ne-a declarat Diana Cibotar, administratorul agentiei imobiliare „Velis" prin care se vind noile locuinte.

Aceasta a mai precizat ca blocul rezidential se afla in prezent in stadiul de finalizare a zidariei interioare, prilej cu care beneficiarii pot solicita de asemenea compartimentarea locuintelor dupa preferintele personale. „Pretul a fost fixat de investitor la valoarea de 1.200 euro pe metru patrat indiferent de pozitionarea pe etaj a apartamentului. Trebuie mentionat faptul ca pretul locuintei este calculat la suprafata utila a locuintei si nu la cea desfasurata si nu i se va aplica TVA", a explicat Codrin Boita, agent de vinzari in cadrul agentiei imobiliare Velis.

Un apartament cu 3 camere are 100 mp suprafata utila si va costa 120.000 euro

Cele 19 apartamente ale imobilului vor fi gata in toamna anului viitor

Potrivit reprezentantilor companiei, apartamentele cu o singura camera au o suprafata utila de 48,5 metri patrati, in timp ce locuintele cu doua camere beneficiaza de o suprafata utila de 61,5 metri patrati. La trei camere suprafata utila se ridica la aproximativ 100 de metri patrati, iar la patru camere variaza intre 130-140 metri patrati. „Investitorul a decis sa lase fiecarui beneficiar posibilitatea de a-si alege singur tipul de gresie, faianta sau instalatii sanitare pe care le doreste. Vor fi facute toate racordurile la utilitati, insa fara echipamentele de profil", a adaugat Codrin Boita.

Persoanele care intentioneaza sa achizitioneze o astfel de locuinta trebuie sa plateasca un avans de pina la 40% din valoarea totala a imobilului atunci cind semneaza antecontractul de vinzare-cumparare, restul urmind sa fie achitat de beneficiari la predarea cheilor. „Cei care incheie contracte pina la sfirsitul acestui an beneficiaza gratuit de o boxa amplasata la demisolul cladirii sau pot primi discount-uri daca achizitioneaza mai mult de doua apartamente", a specificat Codrin Boita.

Locatarii blocului rezidential din Bucium vor dispune de 20 locuri de parcare ce vor fi amplasate atit la demisolul imobilului cit si in incinta proprietatii. Potrivit planurilor investitorului, imobilul va fi dotat cu lift hidraulic pentru opt persoane si va beneficia de videofon individual pe fiecare apartament.

„Blocul este dotat cu timplarie PVC, usa metalica, iar peretii sint placati cu rigips in var alb. Sint facute toate racordurile la instalatii, numai ca fiecare isi va pune accesoriile pe care le doreste. Pe casa scarii exista senzor de gaz individual, iar locatarii au posibilitatea conectarii la servicii de internet si telefonie", a conchis Codrin Boita.

Comentarii