Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Lucky Studio, cel mai mare studio de videochat din Iași, oferă angajatelor cursuri gratuite de engleză și franceză!

GALERIE
logo_lucky12345
  • logo_lucky
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
- +

Studiourile de videochat se întrec în oferte care mai de care mai avantajoase, spre bucuria fetelor care doresc să aplice pentru un job în acest domeniu. Lucky Studio oferă angajatelor sale cursuri gratuite de limba engleză și franceză. Pentru a afla multe informații despre acest subiect, am luat legătura cu doamna Mihaela, managerul Studioului.

Reporter: De ce ați ales să le oferiți angajatelor dumneavoastră cursuri de engleză și franceză?

Videochatul înseamnă discuție, comunicare cu un om care se simte singur și vrea să evadeze din viața sa plictisitoare. Membrii se logează pe site-urile de videochat din diferite motive.

Spre exemplu: lucrează foarte mult și nu au timp să-si găsească o iubită, să iasă în oraș. Alții sunt divorțați, dar își doresc atenția unei femei frumoase, care sa-i asculte, să le ofere întelegere și sfaturi, fără să se simtă judecați. Clienții de pe site-uri sunt persoane cu foarte mulți bani, dispuși să le ofere fetelor bani pentru timpul pe care îl petrec discutând cu ei. Chiar dacă numai într-o companie virtuală. Închipuiți-vă videochatul ca o călătorie în jurul lumii, din care descoperi că sunt multe persoane în lume care sunt neînțelese, se simt neatrăgătoare sau au dificultăți de socializare. Au venituri peste medie, iar banii nu sunt importanți pentru ei.

Atunci când o fată discută cu membrii la modul afectiv, le mângâie orgoliul și îi face să se simtă importanți, trage lozul cel mare: are un membru fidel, disponibil să o recompenseze pe măsură! Dar pentru a face asta, trebuie să se înțeleagă cu ei. Și aici mă refer la faptul că trebuie să știe foarte bine limba engleză și franceză. Noi venim în ajutorul acelor fete ambițioase și optimiste, care vor să facă videochat la Lucky Studio, dar nu au cunoștințe solide de engleză și franceză.

Reporter: Cum le ajută aceste cursuri pe fete?

Cursurile de engleză și franceză sunt concepute pentru a ajuta o fată să poarte o conversație și să discute ore în șir cu membrii. Asta deoarece videochatul nu este totuna cu un site pentru adulți. Nu e suficient să arăți foarte bine la corp și să te miști frumos. O domnișoară care este o bună comunicatoare, nu trebuie să se dezbrace. Femei dezbrăcate se găsesc oriunde pe internet. Trebuie să fii umană, drăguță, plăcută. Să fii acea fată pentru care membrul abia așteaptă să ajungă la calculator. O fata cu care îi face plăcere să stea ore în șir în Private (Sesiunea Plătită), care simte că-l înțelege. Colegele noastre de la Lucky Studio câștigă între 300 și 800 LEI ZILNIC deoarece știu foarte bine limba engleză și franceză.

Reporter: Este necesar ca fetele să știe două limbi străine?

Atât engleza, cât și franceza sunt limbi de circulație internațională, iar cei mai mulți membri sunt vorbitori de engleză sau franceză. Lucky Studio colaborează cu cele mai bune site-uri de videochat, pe care se câștigă foarte mulți bani. Unele dintre aceste site-uri sunt exclusiv franceze. E adevărat că unii membrii mai știu și engleză, dar alții nu. Iar printre acei membrii care nu știu engleză sunt persoane cu foarte mulți bani. Dacă o fată nu poate să poarte o conversație cu ei, un privat care se rezumă la un dans durează 10 minute maxim. Să calculăm împreună.

Cu un fizic plăcut, dar fără cunoștinte solide de engleză și franceză, o fată poate avea în jur de    6 - 7 private-uri în 8 ore. Fiecare minut este plătit cu 1.5 dolari, adică aproximativ 5.25 lei/minut. (5,25 lei x 10 minute x 7 privaturi = 367.5 lei câștigul tău dintr-o tură.). Dar dacă știe engleză și franceză, poate sta și 2-3 ore în privat (3 ore = 180 minute => 5,25 lei x 180 minute x 1 privat = 945 lei câștigul tău dintr-o tură). Deci fetele care știu foarte bine engleză și franceză câștigă de aproape 3 ori mai mult decât o fată care nu știe foarte bine.

Reporter: Totuși, nu este mai practic să folosească programe de traducere?

Da, la Lucky Studio, fetele pot folosi programe de traducere. Însă traducând continuu vor pierde foarte mult timp, iar membrul va ieși din Sesiunea Private. Private-urile sunt date-uri online, iar tu trebuie să le menții membrilor interesul. Folosind programe de traducere, fetele pierd timp și bani, nu câștigă. Ne dorim ca fetele de la Studioul nostru să devină modele de succes, nu doar să se descurce într-o situație.

Reporter: Cum procedați atunci când una din colaboratoarele dumneavoastră vrea să urmeze aceste cursuri, dar nu are timp?

Știm că timpul colegelor noastre este prețios, iar noi îl respectăm. De aceea venim cu o soluție și pentru fetele care nu dispun de timp. După ce termină tura, pentru că toate fetele primesc banii zilnic la Lucky Studio, trebuie să aștepte aproximativ o oră ca toată colegele să își ia banii, ca mai apoi să beneficieze de transportul gratuit. Având în vedere că în Studioul nostru fetele lucrează în 22 de camere, durează aproximativ 3 minute pentru ca fiecare fată să-și încaseze câștigul din tura respectivă. (22 fete x 3 minute = 66 minute petrecute la casierie). Pentru a folosi această oră util , lasă fișa de plată la casierie, iar în acea ora merge la cursul de franceză sau engleză. Între timp, doamna casieră verifică fișa de plată, iar după ce termină cursul, fetele își iau banii fără să mai aștepte.

Reporter: Cum pot urma fetele cursurile oferite de Lucky Studio?

Este suficient să se programeze la Diana, domnișoara profesoară din cadrul Studioului nostru. Fetele care doresc să colaboreze cu Lucky Studio, dar nu au cunoștințe foarte bune de engleză și franceză beneficiază gratuit de aceste cursuri. De asemenea, și fetele din cadrul Studioului care vor să-și îmbunătățească cunoștințele pot urma aceste cursuri gratuit, de luni până vineri în intervalul orar 08:00 - 20:00.

www.luckystudio.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri