De Business

Punem punctul pe știi

Seminar despre noile prevederi fiscale, la Camera de Comerţ

luni, 15 februarie 2016, 02:50
2 MIN
 Seminar despre noile prevederi fiscale, la Camera de Comerţ

Noile prevederi fiscale vor fi discutate pe larg la Iaşi de cei mai buni specialişti ai companiei de consultanţă Deloitte.

Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi organizează pe data de 10 martie un seminar interactiv dedicat antreprenorilor şi specialiştilor în contabilitate şi fiscalitate, continuând astfel, pentru al patrulea an, parteneriatul cu un consultant de top, Deloitte.

„Prin intermediul acestui seminar interactiv se are în vedere o analiză a impactului noilor cerinţe de documentare din perspectiva preţurilor de transfer, precum şi al noilor norme fiscale din perspectiva impozitelor directe aplicabile companiilor şi a taxei pe valoarea adăugată. Toate acestea au ca scop identificarea de posibile provocări şi/sau oportunităţi pentru companii”, a transmis Sorin Gheorghiu, director în cadrul Camerei de Comerţ şi Industria Iaşi. În cadrul seminarului, ce se va dura circa 8 ore, vor fi abordate teme complexe precum: obligaţiile actuale şi viitoare ale antreprenorilor în documentarea preţurilor de transfer şi procedura de control sau principalele modificări privind impozitul de profit. Controlul preţurilor de transfer, principalele modificări privind TVA, respectiv a impozitelor şi taxelor locale vor fi de asemenea teme abordate în cadrul evenimentului, au precizat organizatorii.

Printre lectorii seminarului de pe 10 martie se numără următorii oficiali ai companiei Deloitte România: Raluca Bâldea – Senior Manager, Departamentul TVA, Laura Iancu – Manager, Departamentul Servicii Fiscale, Impozit pe profit şi taxe locale, şi Narcisa Ichim – Manager, Departamentul Servicii Fiscale, Preţuri de Transfer. La finalul seminarului se vor înmâna certificate nominale de participare. „Participarea la acest seminar interactiv este posibilă exclusiv pe bază de înregistrare prealabilă. Seminarul va avea un caracter interactiv, iar echipa Deloitte îşi propune să abordeze toate problemele ori situaţiile propuse de participanţi. Persoanele interesate să participe la seminar sunt rugate să transmită în avans propriile întrebări şi speţe concrete, prin intermediului Formularului de înregistrare, disponibil la adresa de internet www.cciasi.ro. Doritorii sunt îndemnaţi să se înscrie din timp întrucât, pentru a păstra caracterul interactiv al seminarului, locurile sunt limitate”, a menţionat în scris oficialul Camerei de Comerţ şi Industrie.

 

Comentarii