Eurotrip
epimedica
franco
mesterescu

VIDEO Teroare în oraş. Un dement sparge cauciucurile maşinilor. Oamenii, la pândă. Vulcanizările nu fac faţă

GALERIE
950x350cauciuci sparte la targu frumos (2)cauciuci sparte la targu frumos (3)cauciuci sparte la targu frumos (10)cauciuci sparte la targu frumos (11)cauciuci sparte la targu frumos (12)cauciuci sparte la targu frumos (14)cauciuci sparte la targu frumos (15)cauciuci sparte la targu frumos (16)cauciuci sparte la targu frumos (17)cauciuci sparte la targu frumos (18)cauciuci sparte la targu frumos (19)cauciuci sparte la targu frumos (20)cauciuci sparte la targu frumos (21)cauciuci sparte la targu frumos (22)cauciuci sparte la targu frumos (25)cauciuci sparte la targu frumos (26)cauciuci sparte la targu frumos (27)cauciuci sparte la targu frumos (28)cauciuci sparte la targu frumos (29)
 • 950x350
 • cauciuci sparte la targu frumos (2)
 • cauciuci sparte la targu frumos (3)
 • cauciuci sparte la targu frumos (10)
 • cauciuci sparte la targu frumos (11)
 • cauciuci sparte la targu frumos (12)
 • cauciuci sparte la targu frumos (14)
 • cauciuci sparte la targu frumos (15)
 • cauciuci sparte la targu frumos (16)
 • cauciuci sparte la targu frumos (17)
 • cauciuci sparte la targu frumos (18)
 • cauciuci sparte la targu frumos (19)
 • cauciuci sparte la targu frumos (20)
 • cauciuci sparte la targu frumos (21)
 • cauciuci sparte la targu frumos (22)
 • cauciuci sparte la targu frumos (25)
 • cauciuci sparte la targu frumos (26)
 • cauciuci sparte la targu frumos (27)
 • cauciuci sparte la targu frumos (28)
 • cauciuci sparte la targu frumos (29)
- +

Aproape jumătate din maşinile din zona centrală a oraşului Târgu Frumos, peste 45 ca număr, au fost găsite ieri dimineaţă „pe jantă“: aveau unul, două, trei sau chiar toate patru cauciucurile înţepate de cuţit. Vulcanizările din târg nu mai fac faţă, în timp ce Poliţia audiază zeci de persoane pentru a-l prinde pe dement. Oamenii legii au chiar şi imagini de pe camere de filmat, dar încă nu au operat reţineri. Se pare că vinovatul ar fi fost cineva în trecere prin oraş. Locuitorii spun că ar mai fi fost un astfel de episod, în urmă cu câteva luni, dar de mai mică amploare. Astă-noapte, mulţi localnici nu s-au mai culcat, stând la pândă pe balcoane

Şoc şi groază printre proprietarii de autoturisme din oraşul Târgu Frumos! Un dement a înţepat cu un cuţit roţile a peste 40 de autoturisme. Practic, individul a înţepat maşini parcate în jumătate din oraş şi a semănat panică printre şoferi. La unele dintre ele a înţepat chiar toate cele patru cauciucuri.

 El a acţionat în noaptea de sâmbătă spre duminică. Dacă unii proprietari s-au trezit dis-de-dimineaţă cu toate cele patru cauciucuri dezumflate, alţii, ca de exemplu şoferii de autoutilitare, au avut „norocul“ să găsească înţepată numai o roată, putând astfel merge cu rezerva la vulcanizare.

Poliţiştii sunt în alertă maximă, şi îl caută pe individ, mai ales că a fost filmat de camerele de luat vederi de la mai multe magazine din zonă, dar şi de camerele aflate pe străzi. Ieri la prânz, poliţiştii aveau un suspect, dar căutau martori care să-l fi văzut pe individ în acţiune. Din cauza terorii, azi-noapte mai mulţi localnici din Târgu Frumos nu au mai dormit, stând la pândă pentru a-l prinde pe dement.
Mulţi dintre locuitorii oraşului s-a trezit duminică dimineaţă în strigătele de nervi ale vecinilor. Un bărbat, de exemplu, a coborât din pat şi a ieşit la balcon, unde a observat lume adunată pe maşinile parcate în stradă. Cum şi a lui se afla printre ele, s-a îmbrăcat şi a coborât pentru a vedea care este cauza agitaţiei.

Scandal uriaş de la prima oră a dimineţii

„Când am coborât în stradă, vecinii erau foarte nervoşi şi se uitau la maşini. Când m-am apropiat de ei, am văzut că se uitau la cauciucuri. Mi-am aruncat ochii la maşina mea, un Seat, şi am văzut că am pană pe cauciucurile dintr-o parte. Nu ştiam să fi avut pană. Când m-am apropiat mai tare, am observat că aveam pană la trei roţi. Şi următoarea maşină avea roţile dezumflate, o alta pe cealaltă parte a străzii, şi alte două maşini, pe acelaşi rând unde parcasem eu. Am mers pe strada principală, şi acolo am văzut poliţia şi alţi proprietari de maşini care înjurau de mama focului. Eram consternat, era foarte multă lume pe străzi, parcă eram la război. Cei care au numărat au spus că sunt vreo 45 de maşini“, a povestit Mihai, în vârstă de 54 de ani.

Acesta îşi parcase maşina în spatele blocului său, lângă un magazin. Acolo, mai stăteau pe jantă alte patru maşini: un Logan, un Matiz, un Audi şi o Dacie berlină, care avea înţepate toate cele patru roţi.

O femeie se plimba deznădăjduită pe strada Petru Rareş, stradă pe care dementul căutat de poliţişti a făcut cele mai multe „victime“. „Mi-a înţepat şi mie două cauciucuri. Se vede că a folosit un cuţit ascuţit. S-a mai întâmplat aşa ceva în urmă cu câteva luni, dar nu au fost aşa multe maşini, ca acum. Sperăm să-l prindă. Maşina mea se afla lângă un magazin care avea camere de filmat şi patronul a spus că erau în funcţiune camerele şi că le dă la poliţie“, a spus femeia.

„Sigur a fost filmat“

După străzile pe care maşinilor vandalizate, poliţiştii cred că persoana respectivă se afla în trecere prin oraş, intrând sau ieşind din oraş pe strada Petru Rareş. Şi asta deoarece la intrarea în Târgu Frumos dinspre Iaşi, intrând pe strada Petru Rareş, se aflau două maşini cu roţile dezumflate, respectiv un Renault şi un Mercedes. Urcând spre centrul oraşului, atât pe stânga cât şi pe dreapta, stăteau pe jante ieri dimineaţă peste 20 de autoturisme şi autoutilitare. Autorul a făcut alte „victime“ inclusiv la maşinile parcate pe strada spitalului din localitate, dar şi printre blocurile din apropiere, şi aici vorbim despre alte şapte sau opt autoturisme.

Dementul a „revenit“ pe strada Petru Rareş, a mai înţepat câteva maşini, apoi a „virat“ dreapta pe strada Ştefan cel Mare şi Sfânt, unde a înţepat peste zece maşini, apoi după 100 de metri a cotit stânga, pe o străduţă laterală, unde a mai înţepat şase sau şapte maşini. Pe strada Ştefan cel Mare şi Sfânt, individul a fost filmat de o cameră de luat vederi aflată pe un stâlp. „Sigur a fost filmat de camera de aici. Sub cameră a înţepat vreo patru maşini. Nu ştim cine este deocamdată, dar am auzit că îl caută poliţia“, au spus tinerii de la intrarea unui bar aflat la stradă.

Lumea a stat la pândă astă-noapte

Un alt localnic a spus că, după cum a auzit că mai fac şi alţii, în noaptea de duminică spre luni nu va dormi, de teamă să nu păţească şi el la fel. „Stau la balcon, după perdea. Cauciucurile sunt noi. Îl aştept cu parul după uşă“, ne spune şoferul unui Mercedes Vito. Poliţiştii au precizat că ieri la prânz fuseseră depuse numai trei plângeri, cu toate că numai reporterii „Ziarului de Iaşi“ au fotografiat 22 de autoturisme cu roţile dezumflate, în timp ce neoficial se vorbeşte de peste 45. „Există un suspect şi sunt făcute cercetări cu minuţiozitate. Sunt deocamdată trei plângeri formulate. Cei care vor să facă plângeri sunt aşteptaţi la Poliţia din Târgu Frumos“, a precizat Mădălin Ţăranu, comisar şef în cadrul Poliţiei Iaşi. Printre cele 22 de maşini fotografiate de reporterii „Ziarului de Iaşi“ sunt trei autoturisme Renault, un Ford, două autoutilitare Iveco, trei Matiz, un Seat, un Fiat, un Volkswagen, două Loganuri, un Alfa Romeo, un Mercedes Vito, un Opel, două Dacii berline şi un Mercedes.


 

Comentarii Facebook

(2 comentarii)

Citeste Faq
Scrie un comentariu

Toate campurile sunt obligatorii!

Cod verificare* Security Code
Toate campurile sunt obligatorii!
Comentariile cu continut licentios vor fi sterse.
Luni, 25 August 2014, 22:47
razbunatorul din Podu Ilioaiei
o fi vreun Frustrat care a picat examenul auto 10 Ani la rand si acum se razbuna pe altii care au Permis , e tampit fara motiv si merita niste suturi in c u r , e platit de altii sa "execute " zona , a pus un Pariu puternic si se risca , accident in familie - nedreptate - nesolutionare caz = Razbunare
Luni, 25 August 2014, 09:27
popescu
Nu-i dement, este pus/platit de firmele de service auto falimentare sa sparga cauciucuri.
Luni, 25 August 2014, 09:27
popescu
Nu-i dement, este pus/platit de firmele de service auto falimentare sa sparga cauciucuri.
Luni, 25 August 2014, 22:47
razbunatorul din Podu Ilioaiei
o fi vreun Frustrat care a picat examenul auto 10 Ani la rand si acum se razbuna pe altii care au Permis , e tampit fara motiv si merita niste suturi in c u r , e platit de altii sa "execute " zona , a pus un Pariu puternic si se risca , accident in familie - nedreptate - nesolutionare caz = Razbunare

Ultima ora

editorial

 Efectul Tamisa

Cătălin ONOFREI

Efectul Tamisa

 Amenzi usturătoare, nu alte taxe împovărătoare!

Filmuletul zilei

opinii

O „Siberie a spiritului?”

Bogdan CREȚU

O „Siberie a spiritului?”

 Operele apărute în timpul regimului comunist, pe care noi astăzi le citim şi le evaluăm ca pe nişte texte finite, care exprimă discernământul, voinţa şi posibilităţile expresive ale autorilor, nu sunt decât versiuni, nu o dată diferite de la o ediţie la alta, ale negocierilor dintre scriitor şi cenzor, dintre scriitor şi redactorul din editură, pe scurt, între scriitor şi regim; ele capătă, odată publicate, girul implicit al oficialităţilor politice, într-un sistem care, temându-se, dar ştiind şi să profite de puterea cuvântului, verifica atent orice rând tipărit.

Super & spargeri

Stelian DUMISTRĂCEL

Super & spargeri

 Voiam să dăm vina pe caniculă. Dar multe dintre enunțurile prezentate aici sunt și din vremuri de răcoare!

În staţie

Nichita DANILOV

În staţie

Profesorul se obişnuise atât de mult cu calculele sale, încât orice mişcare pe care o făcea, indiferent dacă se afla la catedră, în apartamentul său, ori în plină stradă, o evalua în cifre. De multe ori aceste calcule îl incomodau şi-l abăteau de la lucru, dar fără ele profesorul n-ar fi conceput că ar putea exista, şi aceasta pentru că se credea a fi un om raţional, iar pentru el raţiunea era totuna şi se confunda cu calculul matematic.

pulspulspuls

 Ce rocade pregăteşte şăful de giudeţ la casa cu pătrate

Ce rocade pregăteşte şăful de giudeţ la casa cu pătrate

 Cică se pregătesc unele interesante rocade mici şi mijlocii la cejăul din casa cu pătrate, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Fuziunea PMP - UNPR

Editia PDF

Bancul zilei

Terorist : "Am planuit un atac care are ca tinta capitala Romaniei, Budapesta"!  

Intrebarea zilei

Care ar fi prioritatile administratiei locale pentru municipiul Iasi?

vezi raspunsuri

Copyright 2006-2013 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.