Eurotrip
epimedica
franco
mesterescu

VIDEO Teroare în oraş. Un dement sparge cauciucurile maşinilor. Oamenii, la pândă. Vulcanizările nu fac faţă

GALERIE
950x350cauciuci sparte la targu frumos (2)cauciuci sparte la targu frumos (3)cauciuci sparte la targu frumos (10)cauciuci sparte la targu frumos (11)cauciuci sparte la targu frumos (12)cauciuci sparte la targu frumos (14)cauciuci sparte la targu frumos (15)cauciuci sparte la targu frumos (16)cauciuci sparte la targu frumos (17)cauciuci sparte la targu frumos (18)cauciuci sparte la targu frumos (19)cauciuci sparte la targu frumos (20)cauciuci sparte la targu frumos (21)cauciuci sparte la targu frumos (22)cauciuci sparte la targu frumos (25)cauciuci sparte la targu frumos (26)cauciuci sparte la targu frumos (27)cauciuci sparte la targu frumos (28)cauciuci sparte la targu frumos (29)
 • 950x350
 • cauciuci sparte la targu frumos (2)
 • cauciuci sparte la targu frumos (3)
 • cauciuci sparte la targu frumos (10)
 • cauciuci sparte la targu frumos (11)
 • cauciuci sparte la targu frumos (12)
 • cauciuci sparte la targu frumos (14)
 • cauciuci sparte la targu frumos (15)
 • cauciuci sparte la targu frumos (16)
 • cauciuci sparte la targu frumos (17)
 • cauciuci sparte la targu frumos (18)
 • cauciuci sparte la targu frumos (19)
 • cauciuci sparte la targu frumos (20)
 • cauciuci sparte la targu frumos (21)
 • cauciuci sparte la targu frumos (22)
 • cauciuci sparte la targu frumos (25)
 • cauciuci sparte la targu frumos (26)
 • cauciuci sparte la targu frumos (27)
 • cauciuci sparte la targu frumos (28)
 • cauciuci sparte la targu frumos (29)
- +

Aproape jumătate din maşinile din zona centrală a oraşului Târgu Frumos, peste 45 ca număr, au fost găsite ieri dimineaţă „pe jantă“: aveau unul, două, trei sau chiar toate patru cauciucurile înţepate de cuţit. Vulcanizările din târg nu mai fac faţă, în timp ce Poliţia audiază zeci de persoane pentru a-l prinde pe dement. Oamenii legii au chiar şi imagini de pe camere de filmat, dar încă nu au operat reţineri. Se pare că vinovatul ar fi fost cineva în trecere prin oraş. Locuitorii spun că ar mai fi fost un astfel de episod, în urmă cu câteva luni, dar de mai mică amploare. Astă-noapte, mulţi localnici nu s-au mai culcat, stând la pândă pe balcoane

Şoc şi groază printre proprietarii de autoturisme din oraşul Târgu Frumos! Un dement a înţepat cu un cuţit roţile a peste 40 de autoturisme. Practic, individul a înţepat maşini parcate în jumătate din oraş şi a semănat panică printre şoferi. La unele dintre ele a înţepat chiar toate cele patru cauciucuri.

 El a acţionat în noaptea de sâmbătă spre duminică. Dacă unii proprietari s-au trezit dis-de-dimineaţă cu toate cele patru cauciucuri dezumflate, alţii, ca de exemplu şoferii de autoutilitare, au avut „norocul“ să găsească înţepată numai o roată, putând astfel merge cu rezerva la vulcanizare.

Poliţiştii sunt în alertă maximă, şi îl caută pe individ, mai ales că a fost filmat de camerele de luat vederi de la mai multe magazine din zonă, dar şi de camerele aflate pe străzi. Ieri la prânz, poliţiştii aveau un suspect, dar căutau martori care să-l fi văzut pe individ în acţiune. Din cauza terorii, azi-noapte mai mulţi localnici din Târgu Frumos nu au mai dormit, stând la pândă pentru a-l prinde pe dement.
Mulţi dintre locuitorii oraşului s-a trezit duminică dimineaţă în strigătele de nervi ale vecinilor. Un bărbat, de exemplu, a coborât din pat şi a ieşit la balcon, unde a observat lume adunată pe maşinile parcate în stradă. Cum şi a lui se afla printre ele, s-a îmbrăcat şi a coborât pentru a vedea care este cauza agitaţiei.

Scandal uriaş de la prima oră a dimineţii

„Când am coborât în stradă, vecinii erau foarte nervoşi şi se uitau la maşini. Când m-am apropiat de ei, am văzut că se uitau la cauciucuri. Mi-am aruncat ochii la maşina mea, un Seat, şi am văzut că am pană pe cauciucurile dintr-o parte. Nu ştiam să fi avut pană. Când m-am apropiat mai tare, am observat că aveam pană la trei roţi. Şi următoarea maşină avea roţile dezumflate, o alta pe cealaltă parte a străzii, şi alte două maşini, pe acelaşi rând unde parcasem eu. Am mers pe strada principală, şi acolo am văzut poliţia şi alţi proprietari de maşini care înjurau de mama focului. Eram consternat, era foarte multă lume pe străzi, parcă eram la război. Cei care au numărat au spus că sunt vreo 45 de maşini“, a povestit Mihai, în vârstă de 54 de ani.

Acesta îşi parcase maşina în spatele blocului său, lângă un magazin. Acolo, mai stăteau pe jantă alte patru maşini: un Logan, un Matiz, un Audi şi o Dacie berlină, care avea înţepate toate cele patru roţi.

O femeie se plimba deznădăjduită pe strada Petru Rareş, stradă pe care dementul căutat de poliţişti a făcut cele mai multe „victime“. „Mi-a înţepat şi mie două cauciucuri. Se vede că a folosit un cuţit ascuţit. S-a mai întâmplat aşa ceva în urmă cu câteva luni, dar nu au fost aşa multe maşini, ca acum. Sperăm să-l prindă. Maşina mea se afla lângă un magazin care avea camere de filmat şi patronul a spus că erau în funcţiune camerele şi că le dă la poliţie“, a spus femeia.

„Sigur a fost filmat“

După străzile pe care maşinilor vandalizate, poliţiştii cred că persoana respectivă se afla în trecere prin oraş, intrând sau ieşind din oraş pe strada Petru Rareş. Şi asta deoarece la intrarea în Târgu Frumos dinspre Iaşi, intrând pe strada Petru Rareş, se aflau două maşini cu roţile dezumflate, respectiv un Renault şi un Mercedes. Urcând spre centrul oraşului, atât pe stânga cât şi pe dreapta, stăteau pe jante ieri dimineaţă peste 20 de autoturisme şi autoutilitare. Autorul a făcut alte „victime“ inclusiv la maşinile parcate pe strada spitalului din localitate, dar şi printre blocurile din apropiere, şi aici vorbim despre alte şapte sau opt autoturisme.

Dementul a „revenit“ pe strada Petru Rareş, a mai înţepat câteva maşini, apoi a „virat“ dreapta pe strada Ştefan cel Mare şi Sfânt, unde a înţepat peste zece maşini, apoi după 100 de metri a cotit stânga, pe o străduţă laterală, unde a mai înţepat şase sau şapte maşini. Pe strada Ştefan cel Mare şi Sfânt, individul a fost filmat de o cameră de luat vederi aflată pe un stâlp. „Sigur a fost filmat de camera de aici. Sub cameră a înţepat vreo patru maşini. Nu ştim cine este deocamdată, dar am auzit că îl caută poliţia“, au spus tinerii de la intrarea unui bar aflat la stradă.

Lumea a stat la pândă astă-noapte

Un alt localnic a spus că, după cum a auzit că mai fac şi alţii, în noaptea de duminică spre luni nu va dormi, de teamă să nu păţească şi el la fel. „Stau la balcon, după perdea. Cauciucurile sunt noi. Îl aştept cu parul după uşă“, ne spune şoferul unui Mercedes Vito. Poliţiştii au precizat că ieri la prânz fuseseră depuse numai trei plângeri, cu toate că numai reporterii „Ziarului de Iaşi“ au fotografiat 22 de autoturisme cu roţile dezumflate, în timp ce neoficial se vorbeşte de peste 45. „Există un suspect şi sunt făcute cercetări cu minuţiozitate. Sunt deocamdată trei plângeri formulate. Cei care vor să facă plângeri sunt aşteptaţi la Poliţia din Târgu Frumos“, a precizat Mădălin Ţăranu, comisar şef în cadrul Poliţiei Iaşi. Printre cele 22 de maşini fotografiate de reporterii „Ziarului de Iaşi“ sunt trei autoturisme Renault, un Ford, două autoutilitare Iveco, trei Matiz, un Seat, un Fiat, un Volkswagen, două Loganuri, un Alfa Romeo, un Mercedes Vito, un Opel, două Dacii berline şi un Mercedes.


 

Comentarii Facebook

(2 comentarii)

Citeste Faq
Scrie un comentariu

Toate campurile sunt obligatorii!

Cod verificare* Security Code
Toate campurile sunt obligatorii!
Comentariile cu continut licentios vor fi sterse.
Luni, 25 August 2014, 22:47
razbunatorul din Podu Ilioaiei
o fi vreun Frustrat care a picat examenul auto 10 Ani la rand si acum se razbuna pe altii care au Permis , e tampit fara motiv si merita niste suturi in c u r , e platit de altii sa "execute " zona , a pus un Pariu puternic si se risca , accident in familie - nedreptate - nesolutionare caz = Razbunare
Luni, 25 August 2014, 09:27
popescu
Nu-i dement, este pus/platit de firmele de service auto falimentare sa sparga cauciucuri.
Luni, 25 August 2014, 09:27
popescu
Nu-i dement, este pus/platit de firmele de service auto falimentare sa sparga cauciucuri.
Luni, 25 August 2014, 22:47
razbunatorul din Podu Ilioaiei
o fi vreun Frustrat care a picat examenul auto 10 Ani la rand si acum se razbuna pe altii care au Permis , e tampit fara motiv si merita niste suturi in c u r , e platit de altii sa "execute " zona , a pus un Pariu puternic si se risca , accident in familie - nedreptate - nesolutionare caz = Razbunare

Ultima ora

editorial

Numărul doi al alianţei penale

Mihai CHIPER

Numărul doi al alianţei penale

Filosofia lui politică are o schemă de dezvoltare relativ simplă, în care totul este pe dos, iar negrul devine cu uşurinţă alb imaculat: procurorii sunt nişte „abuzatori”, iar „cetăţenii” (penalii), victimele unui sistem opresiv din care fac parte serviciile secrete, americanii, alături de forţe obscure din „O mie şi una de nopţi ale minţii.”

Filmuletul zilei

opinii

Primiţi cu candidatul?

Briscan ZARA

Primiţi cu candidatul?

Câte un candidat la consiliu merge înainte şi anunţă „gospodarii” (care până atunci erau în discuţiile dintre ei doar nişte „trântori nerecunoscători”), aşa cum fac băieţii de la biserică înainte de a veni popa cu Ajunul, ca şi cum ar întreba: „Primiţi cu candidatul?” Ei, şi când candidatul, adică primadona plimbării, ursul cum ar veni, apare la orizont, îl arată cu mândrie cu degetul: „El este dom’ Primar! Puneţi-i întrebări!...”

Observaţii la sondajul USB

Sorin CUCERAI

Observaţii la sondajul USB

Cu părere de rău, totul ţine de comunicare. Pentru ca un ins să fie de acord sau în dezacord cu tine, el trebuie ca în prealabil să înţeleagă ce spui. Dacă nu înţelege, n-are cum să te voteze.

Festivalul de Teatru Nou de la Arad

Dana ȚABREA

Festivalul de Teatru Nou de la Arad

În perioada 7-15 mai 2016 s-a desfăşurat cea de-a patra ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru Nou de la Arad. Selecţionerul unic al festivalului, criticul de teatru Claudiu Groza, menţine în centrul atenţiei conceptul din titulatura festivalului - ”teatrul nou”, urmărind acele producţii care, într-un decor minimalist, inovator, promovează soluţii regizorale ingenioase, cu deschidere înspre teatrul contemporan occidental. 

pulspulspuls

Povestiri fierbinţi la gura sobei cu Anticristi, servantul partidoiului

Povestiri fierbinţi la gura sobei cu Anticristi, servantul partidoiului

Dacă tot începe uichendul, ne-am gândit pe astăzi, stimaţi telespectatori şi drăguţe telespectatoriţe, să mai punem niţeluş politichia în cui, să încălecăm pe-o şa şi să vă spunem câte una sau alta şi despre alte năzdrăvănii şi poveşti care se mai întâmplă prin târg sau pe lângă el, fără legătură cu politichia sau campania electorală de Bahlui sau de Dâmboviţa. 

Caricatura zilei

Accidentul lui Condrea

Editia PDF

Intrebarea zilei

Cine credeti ca va ajunge primarul Iasului?

vezi raspunsuri

Copyright 2006-2013 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.