Inca doi portughezi la CFR Cluj

Subtitlu

joi, 18 ianuarie 2007, 22:05
2 MIN
 Inca doi portughezi la CFR Cluj

RAPID. Echipa din Giulesti a invins, ieri,  cu scorul de 4-2, dupa executarea loviturilor de departajare, formatia Rosenborg Trondheim, intr-un meci amical disputat in cadrul stagiului de pregatire efectuat in Insulele Canare. La finalul celor 90 de minute de joc scorul a fost egal, 0-0, astfel ca s-a trecut la executarea loviturilor de departajare. Pentru Rapid au marcat de la 11 metri Valentin Badoi, Emil Dica, Viorel Moldovan si Vasile Maftei, in timp ce sutul lui Sapunaru a fost parat de portarul norvegian. Astazi, Rapid va intilni formatia daneza Brøndby, intr-un meci ce va incepe la ora 18.00 si va fi transmis in direct de TV Sport.
CFR CLUJ. Colonia portugheza de pe Gruia s-a inmultit. Ieri, au semnat pentru CFR, contracte pe patru ani si jumatate, jucatorii Dani (Daniel Ricardo da Silva Soares) si Didi (Cledimir Magalhaes Silva), ambii de la Paços Ferreira, ambii de 24 de ani. Dani este mijlocas central iar Didi, atacant, ultimul fiind brazilian naturalizat.
OTELUL. Fotbalistii Janos Szekely si Gabriel Giurgiu, care au fost cumparati de Otelul de la Universitatea Cluj si urmau sa ajunga la Galati abia din vara, se vor alatura lotului pregatit de Petre Grigoras, incepind de astazi, in urma unui acord semnat intre cele doua cluburi. Jucatorul Ramses Gado va fi imprumutat pentru un an la o formatie din China.
PANDURII. Gruparea din Tirgu Jiu si-a definitivat campania de achizitii pentru returul campionatului, antrenorul Eugen Neagoe pastrind in lot 26 de jucatori, cu care va incerca indeplinirea obiectivului echipei, salvarea de la retrogradare.  Antrenorul Eugen Neagoe a declarat ca nu va mai face nici un tranfer si nu mai testeaza nici un fotbalist.  Este posibil ca, din sezonul viitor, postul de presedinte al clubului sa fie ocupat de Alexandru Boc, actualmente vicepresedinte al LPF.
FC ARGES. Gruparea din Trivale a obtinut acceptul verbal al jucatorilor Pompiliu Stoica (FC Moscova) si Daniel Balan (Omonia Nikosia), urmind a trata cu conducerile celor doua cluburi pentru a efectua transferurile. Echipa din Pitesti este interesata si de atacantul rapidist Lucian Burdujan, care a refuzat o oferta de la Vaslui.

Comentarii