Vicepreşedintele secţiei de votare condamnat penal a fost schimbat din funcţie

duminică, 10 noiembrie 2019, 12:54
1 MIN
 Vicepreşedintele secţiei de votare condamnat penal a fost schimbat din funcţie

Vicepreşedintele secţiei de votare nr. 629, sat Feteşti, comuna Scobinţi, judeţul Iaşi, a fost schimbat din funcţie şi scos de pe lista experţilor electorali. Constantin Zero are o condamnare definitivă pentru fals ;I uz de fals.

“Urmare a sesizării primite din partea unei formaţiuni politice, în legătură cu posibila situaţie de incompatibilitate în care s-ar afla un expert electoral care îndeplinea funcţia de locţiitor al preşedintelui unei secţii de votare din comuna Scobinţi, în urma verificărilor efectuate, situaţiei reclamatiei s-a confirmat, resultând că persoana are o condamnare penală definitivă. În această situaţie Biroul Electoral Judeţean Iaşi a dispus înlocuirea de urgenţă a locţiitorului şi s-a propus excluderea din corpul experţilor electorali. Persoana era membră al corpului expertilor electorali din anul 2016, iar condamnarea a rămas definitivă în decembrie 2018”, se arată într-o adresă a Biroului Electoral Judeţean Iaşi.

Citiţi mai multe aici: Senatorul USR Dan Lungu reclamă că vicepresedintele unei sectii de votare din Iasi este condamnat penal

Comentarii