Director medical interimar la Spitalul de Boli Infecţioase – dr. Liviu Prisecariu

vineri, 04 septembrie 2015, 17:12
1 MIN
 Director medical interimar la Spitalul de Boli Infecţioase – dr. Liviu Prisecariu

Spitalul de Boli Infecţioase „Sf. Parascheva“ din Iaşi are un nou director medical. Dr. Liviu Prisecariu, medic primar boli infecţioase, a fost numit de Consiliul Judeţean director medical interimar începând cu data de 1 septembrie. Medicul va asigura funcţia până când spitalul va scoate postul la concurs.

Unitatea sanitară a rămas fără director medical în urma demisiei dr. Carmen Manciuc care a renunţat la funcţie pentru a fi membru în comisia de boli infecţioase de la nivelul Ministerului Sănătăţii.

„Dr. Liviu Prisecariu a primit ordin de numire începând cu data de 1 septembrie. Funcţia a fost atribuită de CJ pentru că fostul director medical şi-a dat demisia pentru a nu fi într-o situaţie de incompatibilitate având în vedere că este membru în comisia respectivă“, a arătat dr. Irina Teodorescu, purtător de cuvânt al Spitalului de Boli Infecţioase.

Conform medicului, conducerea unităţii medicale încă nu a numit un nou şef pentru secţia IV a spitalului, singura care a rămas fără şef după ce Universitatea de Medicină şi Farmacie „Gr T. Popa“ a făcut numiri pentru schimbarea conducerilor celor patru secţii ale unităţii medicale. În prezent, secţia I a spitalului este coordonată de dr. Andrei Vâţă, secţia II este coordonată de conf. dr. Egidia Miftode, iar secţia III de conf. dr. Cătălina Luca.

 

Comentarii