Două tinere din Iaşi, premiate la Miss Universe

joi, 19 septembrie 2013, 11:53
2 MIN
 Două tinere din Iaşi, premiate la Miss Universe

Două tinere moldovence au adus Iaşului tot atâtea premii în cadrul unei competiţii de frumuseţe – Miss Universe România. Cătălina Georgiana Manolache (foto stânga), absolventă a Colegiului Naţional şi studentă în primul an la Universitatea „Al.I. Cuza“, şi-a adjudecat titlul de „Miss Congeniality“. Practic, tânăra a fost votată de contracandidatele ei ca fiind cea mai fair-play concurentă. Ieşeanca se află la cea de-a doua încercare de a aduce coroana „Miss Universe“ acasă. „Sunt foarte mândră de acest premiu şi de faptul că am reprezentat Iaşul şi că am putut aduce un premiu în oraşul meu. Timp de trei săptămâni am fost în cantonament, am avut filmări, repetiţii pentru mers scenic şi alte activităţi. Din această experienţă am învăţat cum să fiu mai tolerantă faţă de persoanele din jur, am învăţat să mă adaptez mai uşor, să nu mă complac cu ce se întâmplă în jurul meu şi să îmi doresc mai mult de la viaţă. Am învăţat cum să gândesc ca o învingătoare şi ca o adevărată Miss“, ne-a spus Cătălina.

Cea de-a doua reprezentantă a Iaşului, Anda Iuliana Parasca (19 ani) (foto dreapta), s-a situat pe treapta a treia a podiumului, fiind una dintre cele cinci finaliste. Deşi este originară din judeţul Suceava, aspiranta la titlul de Miss Universe a terminat liceul la Iaşi (Colegiul de Artă „O. Băncilă“, secţia Coregrafie), iar acum studiază Administraţie Publică la „Cuza“. „Trebuie să mulţumesc cuiva din Iaşi, care crede în potenţialul meu de model – Marius Scovronski, organizator de evenimente de fashion. De asemenea, surioara mea mi-a purtat noroc. La 14 anişori m-a înscris la concurs înainte de a-mi spune“, a menţionat Anda Parasca. Tânăra plănuieşte să îşi mai încerce o data norocul, în speranţa că va obţine râvnitul titlu. „Experienţa aceasta a fost un drum deschis spre evoluţie, o cale dreaptă ce îţi arată că nimeni nu te poate da la o parte din poziţia ta. Echipa minunată Miss Universe mi-a arătat că dacă vreau, pot“, mai crede tânăra.

În cadrul show-ului, fetele au trecut prin patru probe clasice ale unui concurs de frumuseţe – proba de zi, costumul se baie, rochia de seară şi interviul. România va fi reprezentată la finala internaţională de la Mosova de Roxana Oana Andrei, un fotomodel de 26 de ani din Târgovişte.
 

Comentarii