E groasă, domnilor!

marți, 06 octombrie 2015, 01:43
3 MIN
 E groasă, domnilor!

 

 
CSMS a jucat modest în faţa Stelei, a pierdut şi a ajuns la zece (!) meciuri oficiale fără victorie
 
CSMS Iaşi bate record după record, săptămână de săptămână! Sâmbătă, echipa ieşeană a ajuns la al zecelea meci oficial consecutiv fără victorie, trupa pregătită de Nicolo Napoli cedând cu scorul de 1-2 în faţa Stelei. Ca şi după alte meciuri, frustrarea ieşenilor este cu atât mai mare cu cât din adversar nici numele nu a rămas, FC Steaua Bucureşti de azi fiind o umbră a glorioasei grupări “roş-albastre” de altă dată, sclipirile lui Stanciu, Chipciu şi nepregătitului Kharja fiind singurele raze de lumină într-o trupă care şi-a pierdut identitatea, forţa, casa şi suporterii.
Iar dacă la sfârşitul altor meciuri, alibiul jocului apropiat de cel al adversarului funcţiona până la un punct, de această dată ieşenii, în ciuda declaraţiilor oficialilor echipei, nu au meritat nici măcar remiza. Surclasată la capitolul posesie (35-65), CSMS a pierdut şi la impresia artistică, dar şi la alte capitole: 3-4 la şuturi pe poartă, 3-4 la cornere, 3-4 la ocazii de gol. S-a ajuns aici pentru că ieşenii nu au avut tupeu, au fost fără vlagă, fără limpezime, probleme majore existând în toate compartimentele. Defensiva a fost iarăşi ezitantă, golurile primite fiind încasate din faze elementare, la mijloc doar Mitic şi-a făcut treaba, iar ofensiva a respirat rar, doar în momente în care fundaşii stelişti au dormit. Şi antrenorul Nicolo Napoli a rezonat cu neinspirata sa echipă, schimbările făcute în minutul 56, când au fost introduşi Piccioni şi Gheorghe ducând echipa şi mai în jos, la 0-1 fiind momente bune în care Iaşul a stat în propria jumătate, neîncercând nici măcar să contraatace. Doar când Böle, care a fost trimis greşit în centru în minutul 56, pentru a-i face loc lui Piccioni pe stânga, a revenit în flanc lucrurile s-au mai ameliorat, maghiarul centrând pentru golul de onoare semnat de Gheorghe.
Pentru ieşeni urmează o perioadă de pauză, interval care trebuie speculat eficient pentru redresarea unei echipe care are nevoie obligatorie de victorii în disputele care urmează, cu FC Voluntari şi Concordia Chiajna. (Ovidiu MINEA)
 
 
CSMS – catalog
 
Caparco (5) – nu a fost solicitat.
Voicu (4) – nu a reuşit să strângă eficient la niciunul din golurile steliştilor.
Mihalache (4) – continuă eclipsa de formă, putea respinge mingea la primul gol al oaspeţilor.
Frăsinescu (5) – nu poate ţine apărarea de unul singur.
Ciucă (4) – nu e în largul lui în flancul stâng.
Mitic (6) – singurul jucător cu mintea limpede.
Enescu (4) – discret la construcţie, l-a pierdut uşor pe Kharja la faza primului gol.
Viveiros (4) – nimic concret.
Grigorie (4) – absent.
Böle (5) – absenţa lungă l-a scos din ritm, a centrat la golul gazdelor.
Golubovic (4) – lipsit de prospeţime.
Piccioni (4) – un şut cadrat şi multe gafe.
V. Gheorghe (6) – nu a ieşit în evidenţă până în prelungiri, când a înscris golul gazdelor.

 

Boiciuc (4) – a irosit o oportunitate excelentă de egalare, în minutul 78.

 

 

 

 

Comentarii