Femeia care şi-a ucis soţul în bucătărie rămâne în arest

joi, 16 martie 2017, 02:50
1 MIN
 Femeia care şi-a ucis soţul în bucătărie rămâne în arest

Ieşeanca acuzată că şi-a ucis soţul rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile, au decis judecătorii ieşeni. Carmen Paraschiva Presnac, de 36 de ani, este cercetată pentru omor după şi-a ucis bărbatul cu o lovitură de cuţit în inimă 

Potrivit anchetatorilor, Car­men şi Gabriel Presnac, cel din urmă de 38 de ani, erau căsătoriţi de 12 ani, iar de doi ani locuiau împreună într-un imobil de pe strada Că­rămidari din cartierul Galata. Cei doi nu aveau nicio sursă de venit, trăind din mila oamenilor care frecventau o biserică din cartierul Nicolina. Alături de ei, în imobil locuia şi unicul copil al celor doi, în vârstă de 9 ani, ce a intrat în custodia statului după tra­gedie.

Datele adunate de anchetatori relevă că soţii Presnac erau consumatori de băuturi alcoolice, de multe ori între ei izbucnind conflicte violente. La începutul lunii ianua­rie, la domiciliul lor au venit două persoane, printre care şi proprietarul locuinţei. În­cepând cu orele prânzului, cei patru au consumat în jur de patru litri de vin, iar spre după-amiază femeia s-a retras în bucătărie pentru a găti. În jurul orei 17.00, în timp ce tăia ceapă, Gabriel Presnac a intrat în bucătărie şi a înjurat-o pe soţia sa. Femeia a avut un exces de furie şi a înfipt cuţitul de bucătărie în inima soţului. 

 

 

Comentarii