Ludovic Orban: Lunar, PNL pierde mii de membri pentru că nu se mai simt reprezentați

sâmbătă, 29 aprilie 2017, 11:20
1 MIN
 Ludovic Orban: Lunar, PNL pierde mii de membri pentru că nu se mai simt reprezentați

Candidat cu șanse importante la șefia națională a PNL, Ludovic Orban, a criticat la Iași intervențiile fostei conduceri centrale a partidului în desemnarea listelor de candidați la alegeri în organizațiile locale.

„Nu mi-a plăcut că în ultimul timp toate deciziile în Biroul Politic National s-au luat în unanimitate. Mulți au preferat să tacă și nu au făcut asta pentru binele partidului”, a menționat Orban.

Acesta a mai spus ca nu-i plac nici „interimatele” atât la nivel central, cât și la nivelul organizațiilor locale. „Nu se poate accepta ca o organizație să aibă mai mult de 45 zile un președinte interimar”. Potrivit lui Orban, cele mai multe decizii importante în PNL s-au luat de „o mână de oameni, în spatele ușilor închise”, fără consultarea „bazei partidului”. Orban a mai spus că nu ar trebui ca liderii centrali să mai intervină în alcătuirea listelor de candidați la alegeri în organizațiile locale. La Iași, în această situație se află senatorul Iulia Scântei, impusă de la centru. Orban a precizat că intervenția centrului duce la contraperfomanțe, iar organizațiilor în acest caz „li se face rău”. „Lunar, PNL pierde mii de membri pentru că nu se mai simt reprezentați”, a conchis acesta.

Comentarii