Rădoi nu se clinteşte

miercuri, 25 noiembrie 2015, 02:43
2 MIN
 Rădoi nu se clinteşte

 Mirel rămâne pe banca tehnică a Stelei şi la meciul cu Astra

 
 
Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, ieri, la finalul Comitetului Executiv al FRF, că directorul sportiv Mirel Rădoi nu intenţionează să renunţe la conducerea tehnică a echipei roş-albastre după înfrângerea din derbiul cu Dinamo. "Nu trebuie să legăm un meci de viaţa unui antrenor. El are contract cu noi până la sfârşitul acestui campionat şi nu se pune problema să analizăm activitatea lui după fiecare meci. Nu a spus că vrea să plece după meciul cu Astra. Nu ştiu cine a scos acest zvon.. El trebuie să-şi continue activitatea de antrenor, să ducă echipa în play-off şi să mergem mai departe în campionat. Mirel poate să scoată rezultate bune în acest moment pentru Steaua", a spus oficialul.
Jucătorii stelişti trebuie să îşi analizeze evoluţia din partida cu Dinamo şi să câştige următoarele partide, este de părere Argăseală: "  Ei sunt singurii care pot să-şi vadă greşelile, şi să-şi vadă de jocurile următoare, pentru că sunt foarte grele şi trebuie să ne revenim. Pentru că până la urmă diferenţa între noi şi celelalte echipe nu e foarte mare. Nu îmi e teamă că vom rata play-off-ul, chiar nu îmi e".  Dintre fotbaliştii accidentaţi, singurul care ar putea reveni pe teren în partida cu Astra Giurgiu de duminică este mijlocaşul Jugurtha Hamroun.
în ceea ce îl priveşte pe fundaşul Guilherme Sitya, despre care finanţatorul Gigi Becali a spus că nu va mai juca la Steaua, Argăseală a precizat că o decizie va lua staff-ul tehnic.
 
 

Comentarii