USLIP a deschis baza de agrement de la Ciric

marți, 14 mai 2013, 01:50
2 MIN

Angajaţii din învăţământul ieşean pot închiria terasa, scena pentru o serbare sau terenul de tenis de câmp. Suma investită a fost în jur de 20.000 de lei.

Angajaţii din şcoli îşi pot petrece timpul liber, sărbători onomasticile sau evenimentele speciale din viaţa lor la baza de agrement a Uniunii Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar (USLIP). Au fost finalizate lucrările de reabilitare şi amenajare a bazei de agrement Sindi de la Ciric, iar cei interesaţi pot veni să se relaxeze aici oricând. Acestea au presupus o investiţie din partea sindicatului de aproximativ 20.000 de lei. „Suma investită de noi n-a fost foarte mare, până în 20.000 de lei, şi sper să o recuperăm chiar din vara asta”, a precizat Laviniu Lăcustă, preşedinte USLIP. Baza de agrement, destinată cu precădere membrilor de sindicat, se află la 300 de metri distanţă de Hotelul „Ciric” şi se întinde pe o suprafaţă de 12.000 pătraţi. Aici sunt disponibile spaţii pentru grătar, un teren pentru tenis de câmp, dar şi pentru volei, un foişor, o cabană şi o terasă-bar. „Din punctul nostru de vedere, baza de agrement Sindi poate fi accesată oricând, în special de către membrii noştri de sindicat, dar nu numai. Credem că baza asta s-ar preta foarte bine pentru serbările şcolare şi în special pentru serbările preşcolarilor. Am făcut special o scenă pentru serbările celor cei mici. Este o zonă împădurită, răcoroasă, care oferă un ambient unic la nivelul Iaşului ca bază de agrement şi maximum de confort şi pentru părinţi, şi pentru copii. Asigurăm şi partea de sonorizare, de aceea pică foarte bine pentru serbări, dar şi pentru banchete, onomastici, chiar nunţi, botezuri. Orice se pretează acolo”, a subliniat Laviniu Lăcustă.

Preţurile pentru serviciile oferite urmează să fie definitivate. Cert e că membrii de sindicat vor trebui să facă consumaţie obligatorie de minimum 10 lei pentru a avea acces în baza de agrement şi că nu vor plăti pentru închirierea meselor de grătar. De exemplu, dacă vor dori să închirieze terasa-bar pentru un banchet ar trebui să plătească în jur de 300 lei, iar dacă vor solicita rezervarea scenei pentru o serbare ar putea achita 150- 200 lei. Mai multe informaţii pot fi consultate pe site-ul www.sinditour.ro sau cerute telefonic administratorului bazei de agrement (Iustin Mateciuc) la numărul 0742858705.
 

Comentarii