Antrenament pentru jocul cu bacauancele

sâmbătă, 06 noiembrie 1999, 00:00
2 MIN
 Antrenament pentru jocul cu bacauancele

Penicilina nu-si poate propune decit victoria in meciul din aceasta dimineata, cu Metal 33, si inca una rapida, care sa nu le extenueze prea mult, tinind cont ca luni iesencele vor disputa prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei, contra Universitatii Bacau. Nu inseamna ca meciul de astazi este mai putin important, dar, practic, la el nu se pune problema echipei invingatoare. Spunem acest lucru gindindu-ne ca in urma cu o luna cele doua echipe s-au intilnit in primul tur al Cupei Romaniei. Penicilina s-a impus la Bucuresti cu 3-1, dupa un meci pe care l-a dominat clar, iar Metal 33 a refuzat sa se mai prezinte la meciul retur, pretextind o defectiune a autocarului cu care se deplasa… In aceste conditii, nu ne ramine sa asteptam decit un succes clar si spectaculos, in care jucatoarele lui Nicu Roibescu si Aurelia Ichim sa-si "faca mina" pentru partidele din semifinalele Cupei Romaniei si mai ales pentru apropiatul turneu din Cupa Confederatiei Europene, de la Mielec. Singura noutate care ar putea surveni astazi ar putea fi debutul in echipa noastra a tinerei jucatoare Elena Cozma, transferata in aceasta toamna de la Petrrolul Constanta.
Echipa bucuresteana are in momentul de fata acelasi numar de puncte cu Penicilina, dupa trei meciuri jucate acasa si unul singur in deplasare. Metal 33 a dispus pe propriul teren cu 3-1 de Banatul Lugoj si Unic Piatra Neamt, pierzind apoi cu 0-3 la Bacau si cu 1-3 acasa cu RATB. Chiar daca si-au propus pentru acest sezon clasarea in primele sase echipe din Divizia A, e greu de crezut ca "metalistele" isi vor atinge obiectivul stabilit, tinind cont ca anul trecut, cind aveau o echipa mai puternica, au jucat tot in grupa a doua valorica.
Echipele probabile:
Penicilina: Dochia, T. Popa, Androhovici, Dulcianu, Formagiu, Rruxandoiu.
Metal 33: Bratu, Enea, Negulescu, Tudoriu, Bordenciuk, Lakatos.
Dintre celelalte meciuri ale etapei de astazi retin atentia intilnirile RATB – Unic Piatra Neamt si Universitatea Craiova – Dacia Pitesti, in care este greu de inidicat o favorita, chiar daca gazdele pornesc cu prima sansa. In rest: Universitatea Bacau – Banatul Lugoj, Dinamo – CSU Galati si Rapid – Braiconf Braila. (Ion TEODOR)

Comentarii