Destine paralele

vineri, 04 mai 2007, 21:02
2 MIN
 Destine paralele

"Ciinele" ajuns "capitan"
Desi a facut pasul spre fotbalul mare cind s-a transferat de la Petrolul Ploiesti in "Groapa" din Stefan cel Mare, Bogdan Onut spune ca "Dinamo este pentru mine un capitol inchis. Am trait acolo si momente frumoase si mai putin frumoase, insa de o buna perioada de timp ma gindesc doar la Poli. De aceea, si astazi voi incerca sa dau totul pentru a lasa o impresie buna si a obtine un rezultat pozitiv. Asta poate insemna, de ce nu, chiar o victorie! Ca si colegii mei, sintem constienti de valoarea adversarilor, atit individuala cit si colectiva, si stim ca Dinamo nu e o echipa care sa se relaxeze, indiferent de meci, insa trebuie sa credem in sansa noastra. Nu uitam ca avem si o datorie morala fata de suporteri, de a sterge impresia proasta pe care am lasat-o in Giulesti, si de a-i face sa fie alaturi de noi si in acest final de sezon, in care vom incerca sa adunam cit mai multe puncte, dar si pentru nea Popica, antrenorul care trece prin momente foarte grele".

"Printul" ajuns "Baron"
Adrian Cristea se afla in fata unui moment inedit din cariera. "Daca voi juca, va fi pentru prima data cind o fac impotriva Politehnicii in Copou, la meciul precedent cind am venit cu Dinamo in Iasi fiind rezerva" spune rasfatatul Copoului de acum citiva ani, care adauga: "Sper ca iesenii sa nu fi uitat lucrurile bune care le-am facut pentru Poli si momentele de bucurie maxima pe care le-am trait impreuna la cele doua promovari sau in turul in care am evoluat in prima liga pentru Iasi. Mi-as dori sa fiu primit cu simpatie si lumea sa inteleaga faptul ca, fiind profesionist, trebuie sa-mi fac datoria fata de echipa la care joc acum. Personal, sint foarte bucuros ca voi veni acasa". Plecarea lui Cristea din Iasi i-a adus si schimbarea poreclei, "Printul" fiind inlocuit cu "Baronul" sau, mai ales,"Gica", ultimul apelativ  datorindu-se paralelei facute de "ciini" intre tehnicitatea ex-ieseanului si cea a lui Hagi.

Asistentul din Pascani
Unul dintre componentii brigazii de arbitri ce va oficia la meciul de astazi este pascaneanul Ionel Popa. Faptul ca va arbitra in premiera un meci al echipei-fanion a judetului in care locuieste nu-l intimideaza pe asistentul ce poarta ecusonul FIFA. "Sint incintat de aceasta delegare, care reprezinta un lucru extrem de benefic pentru credibilitatea mea. Imi voi face datoria ca la orice meci, faptul ca am foarte multi prieteni la Iasi sau la Poli contind pentru mine doar inainte si dupa partida" a spus Popa.

Comentarii