Final cu nabadai

luni, 16 martie 1998, 00:00
1 MIN
 Final cu nabadai

Marcatorii ieseni: Massari 6, Ciocoiu 6 (4 din 7 m), Bocan 5, Halauca 4, Pascutoi 4, Adam 1, Chirila 1. Au mai jucat: Pralea, Agrigoroaie, Budeanu, Iancu, Arvinte. Cel mai bun realizator al gazdelor a fost interul dreapta, Marius Urda, cu 11 goluri.
Fiind invinsi si in partida tur, la Iasi, handbalistii de la Politehnica Mecon plecau cu sansa a doua in intilnirea cu puternica echipa CSU Rapid Galati. Insa, ca de fiecare data in deplasare, studentii au jucat destul de bine, reusind sa stea in plasa adversarului pina cu zece minute inainte de final. Dupa ce au condus cu 2-1 in min. 4, iesenii s-au mentinut la cel mult doua goluri in spatele gazdelor, dar, in min. 40, la scorul de 23-21, arbitrii bucuresteni H. Belu si S. Dinu au acordat o serie de decizii controversate, care au rasturnat echilibrul din teren, nemultumind banca tehnica ieseana. "Am jucat bine si diferenta nu era asa de mare fara acele decizii controversate din final. Remarc prestatia portarului Pralea (care a evoluat la valoarea pe care i-o cunoastem), precum si lupta pe semicerc dusa de Massari. A dezamagit mai mult Chirila, prin slaba eficacitate in raport cu ocaziile pe care le-a avut." – ne-a declarat antrenorul Tiberiu Daian.
In etapa viitoare, care se disputa simbata 21 martie, iesenii vor primi replica "militarilor" de ASA Rotec Buzau, o echipa aflata intr-o crestere evidenta de forma. (Lucian MINUT)

Comentarii