La limita, dar meritat

luni, 02 martie 1998, 00:00
2 MIN
 La limita, dar meritat

Vicor: Dragan 8, Marin 8, Ilie 7, Olteanu 5, Vrinceanu 4, Anca 2, Radu 1.
Poli Mecon: Timofte 7, Adam 7, Ciocoiu 6, Massari 6, Chirila 5, Halauca 2, Arvinte 2, Budeanu 1, Pralea, Bura, Pascutoi, Ruginosu.
Au arbitrat: D. Ionescu si C. Balan (ambii din Bacau).
Avind sala suspendata, vrincenii de la Vicor Focsani au fost nevoiti sa dispute la Bacau partida din etapa a XIV-a a campionatului diviziei A de handbal cu Politehnica Mecon Iasi. Dupa ce in tur iesenii invingeau la o diferenta categorica (scor 39-20), era de asteptat ca ei sa nu aiba prea multe probleme in a-si apropia victoria. Insa, tratind jocul de pe pozitia echipei dinainte cistigatoare, ei au condus ostilitatile dar la diferente foarte mici, de pina la trei goluri diferenta. Si daca vrincenii au probleme de lot prin prezenta a doar trei seniori in teren, studentii au trebuit sa faca fata valului de accidentari. Incepind cu Pascutoi, care a acuzat in etapa trecuta o lovitura la cot (jucind doar citeva minute simbata), continuind cu Halauca, care a suferit o puternica contuzie la coapsa in prima repriza (care se spera sa nu fie grava), il mai putem adauga pe lista celor cu probleme si pe Timofte, care a primit o lovitura la gamba, fiind scos de pe teren la jumatatea reprizei secunde. In aceasta situatie, anticipind oarecum ceea ce va fi, antrenorii ieseni C. Schender si T. Daian au revenit asupra deciziei de a-l lasa acasa pe Cristian Adam, care, a reprezentat astfel o solutie viabila pentru postul de inter stinga. Din ceea ce ne-a declarat antrenorul C. Schender, chiar daca Cristi a marcat sapte goluri, el a pacatuit din nou la capitolul greseli tehnice, care i-au diminuat foarte mult din eficacitate. "A fost un joc usor, la discretia noastra, in care echipa din Focsani nu ne-a pus prea multe probleme. Avind in vedere succesul categoric din tur, jucatorii mei nu s-au intrebuintat prea mult, anticipind o victorie mai facila decit cea realizata. A rezultat un joc dezorganizat, in care s-a mizat foarte putin pe jocul din aparare, dovada si numarul mare de goluri inscrise." – ne-a declarat antrenorul principal al Politehnicii Mecon, prof. Costel Schender.
In etapa viitoare, care se disputa simbata, 7 martie, iesenii vor primi replica echipei Electra ANEFS Bucuresti. Avind in vedere faptul ca in partida tur Politehnica Mecon a invins la sapte goluri diferenta (scor 32-25), este de asteptat ca jocul sa semene cu un galop de sanatate pentru ieseni. (Lucian MINUT)

Comentarii