N-avem fotbal, mergem pe karate

marți, 26 iunie 2001, 23:00
1 MIN
 N-avem fotbal, mergem pe karate

Ministerul Tineretului si Sportului a intocmit recent o ierarhie a cluburilor sportive din tara pentru anul 2000/2001. La categoria "probe neolimpice" si-a gasit locul si clubul iesean de karate Fujiyama care a fost devansat de Olimpia Bucuresti si Farul Constanta. Pozitia ocupata de clubul iesean se datoreaza in primul rind performantelor multiplului campion mondial si european Cornel Musat si a vicecampionului european Marian Scurtu precum si a juniorilor care au cucerit medalii la Campionatele Europene: Vlad Lazanu, Alin Agrigoroaie, Dragos Gheorghiu, Laura Iordan si Adrian Murgoci.
Presedintele CS Fujiyama, Constantin Caliman a declarat ca determinant in obtinerea acestui loc a fost sprijinul acordat de conducerea Scolii Generale Stefan Birsanescu, a Primariei si Consiliului Judetean Iasi, a DTSJ, FTI, a partinilor sportivilor si a sponsorilor clubului: Extendo, Pitti Inter Trading, Spontan, D. V. Trans, Panther ’93, ICS, Open Service, Abac Big, Servunion.
Pentru completarea lotului clubului, clubul amintit face, incepind de luni, inscrieri si selectii pentru o grupa de incepatori la Sala de sport a Scolii Birsanescu, lunea, miercurea si vinerea intre orele 19,00 si 20,30. (OM)

Comentarii