O victorie si atit!

joi, 15 februarie 2001, 00:00
2 MIN
 O victorie si atit!

Poli Euro Bit: Lupusavei 14 (3X3), Moscalu 14, Nanescu 13, Ilici 31 (2X3), Anghel 5 – Murgoci 10, Vrabie 5, Caragea 1.
Rapid: Voinescu 21 (4X3), Barbu 17 (2X3), Anton 17 (2X3), Dumitru 5, Surdu 22 – Avramescu 4, Chirita, Nicolae, Marinescu 4.
Categoric, Poli EuroBit continua sa-si tina suporterii cu sufletul strins, asa cum s-a intimplat si aseara, in sala din Focsani. In urma unui joc fluctuant, in care momentele bune au alternat cu erorile, iesenii au biruit la trei puncte diferenta, care inseamna o victorie si atit, fiindca Rapid, care a cistigat in tur la patru puncte, este avantajata in perspectiva intrarii in play-off, in cazul unei egalitati de puncte. Jocul a inceput greu pentru "gazde", care s-au vazut repede conduse. Lupusavei il scapa mereu pe Voinescu, Barbu trece pe linga Nanescu, in timp ce Anton ii scoate peri albi lui Costel Moscalu. Bucurestenii au condus si cu noua puncte avans (30-21, min. 8), diferenta ce s-a mai redus la pauza. In sfertul al doilea, Vrabie, introdus in locul lui Lupusavei, este mai inspirat si jocul pare altul. Studentii se apara agresiv, egalarea survine repede si jocul se incinge in teren si in tribune. Rapidistii sint groggy si asa vor fi in tot sfertul secund, in care au inscris doar trei puncte. Nanescu a fost mai activ, la fel Murgoci, fapt care a dus la rasturnarea situatiei pina la pauza mare.
La reluare, rapidistii sint cei care se apara agresiv. Greselile curg in tabara gazda, dar iesenii reusesc sa revina in finalul sfertului trei. Finalul partidei a fost incendiar cu caderi si reveniri, cu Ilici in forma (chiar daca a ratat si citeva aruncari libere), iar de partea cealalta, Voinescu si Surdu au evoluat bine, ultimul profitind de forma mai slaba a lui Mitica Anghel. Victoria iesenilor este meritata, dar cu putina atentie, scorul putea fi mult mai concludent. (Lucian MINUT)

Comentarii