Program infernal pentru Poli

luni, 05 iulie 2004, 23:00
2 MIN
 Program infernal pentru Poli

Sortii n-au fost deloc favorabili echipei din Copou, la operatiunea desfasurata ieri, la Bucuresti. In prima etapa de Divizia A, jucatorii de la Poli Unirea se vor infrunta cu una dintre echipele puternice ale campionatului, Rapid Bucuresti, formatie antrenata de Razvan Lucescu, care era dorit intens in Copou, iarna trecuta. Reamintim ca si la ultima prezenta ieseana in primul esalon, editia 1995-1996, iesenii au avut un adversar redutabil in etapa de debut, Steaua Bucuresti. In urmatoarele etape, Poli se va deplasa la Alba Iulia, unde va juca impotriva revelatiei campionatului trecut, Apulum, va primi vizita echipei campioane, Dinamo si apoi se va juca in Banie. Mai mentionam ca, tot in startul campionatului vor avea loc doua inclestari de traditie: Rapid – Steaua (etapa a II-a) si Dinamo – Steaua (etapa a IV-a).
„Tintarul” stabilit lui Poli Unirea Iasi in turul sezonului ce incepe la sfirsitul lunii a fost comentat astfel de antrenorul nou-promovatei, Vasile Simionas. „Nu e cel mai fericit inceput, un astfel de program fiind o mare provocare pentru orice nou-promovata. Va fi foarte greu ca in primele patru etape sa intilnim ultimele doua campioane, Rapid si Dinamo precum si o echipa ce a facut istorie in fotbalul romanesc, Craiova. Pentru atingerea obiectivului insa, rezultatele depind mai putin de program, cit de fortele proprii, pentru ca, in final toate formatiile trebuie sa joace acasa cu Rapid, Steaua ori Dinamo”. (OM)
Se cauta jucatori
Jucatorul craiovean Romulus Miclea era asteptat aseara in cantonamentul de la Cimpulung Moldovenesc al lui Poli Unirea Iasi, nevoia de jucatori noi fiind acuta in sinul formatiei iesene, mai ales dupa ce, pina acum, doar Bogdanovic si Onofras au demonstrat ca pot fi solutii de viitor. La munte, singurul jucator ce acuza probleme medicale este G. Paraschiv.
Poli va juca miine un meci amical la Tirgu Neamt, cu FCM Bacau, urmind apoi sa vina acasa. Joi seara, iesenii vor pleca la Tiraspol, unde vor disputa vineri, in nocturna, un meci amical cu formatia locala Serif, campioana Republicii Moldova. (OM)

Comentarii