„Puteam fi in play-off”

joi, 25 mai 2006, 21:08
2 MIN
 „Puteam fi in play-off”

bi> -Cum s-a ajuns in aceasta situatie?
-Din lipsa banilor si a faptului ca si cei care au venit au sosit cu mare intirziere.
–Despre finantarea venita de la Primarie lucrurile se cunosc…
-Avem contracte de sponsorizare care n-au fost onorate, chiar din tur. Este vorba de 26.000 lei restante de la Universitatea „Petre Andrei”, Moldomobila si Combeton. Sint mai multi bani decit sa platim, sa zicem, datoriile la federatie.
–Au fost totusi ceva bani in tur.
-N-au fost sume fabuloase ci doar un buget normal pentru o echipa care vrea sa acceada in play-off. Au fost aproximativ 50.000 euro insemnind finantarea de la Primarie si de la sponsorii seriosi adica Voxtel, Petrocom, Terra Lux, Antibiotice si o persoana care nu vrea sa fie cunoscuta dar care a contribuit foarte mult.
–Si chiar nu s-a gasit banii pentru datoria la federatie, mai ales ca grosul venea dintr-o amenda veche?
-Probleme au aparut din cauza intirzierii cu care se faceau platile. Am avut banii de competitie, apoi grija a fost sa platim jucatorii. S-a tot aminat si in acest an chiar n-am mai avut solutii. Decizia luata de federatie este corecta insa la fel de bine puteau s-o ia in decembrie sau ianuarie. Nu ne mai inglodam in datorii. Trebuia macar sa ne lase sa terminam campionatul si sa nu ne permita sa ne inscriem in sezonul viitor.
–Exista suspiciuni vizavi de faptul ca decizia s-a luat acum, inaintea barajului?
-Pot sa spun ca noi, exceptind plata, am fost corecti. Sint vorbe ca altii fac ilegalitati.
–Se mai face contestatie?
-Probabil ca da, dar ce se mai poate intimpla in conditiile in care noi nu mai avem timp sa ajungem la baraj?
–Va reprosati ceva?
-Imi reprosez ca n-am putut sa fac la echipa doar meseria de antrenor, ca am avut prea multe sarcini. Apoi ca am renuntat dupa esecul cu Rapid. Vroiam sa plec de la neprezentarea cu Oradea dar am ramas si m-am retras dupa Rapid, sfatuit fiind in acest sens. S-a dovedit ca am gresit.
–S-a vorbit de faptul ca au existat si contre.
-Cind cineva incearca sa faca ceva sint altii zece care contesta.
–Concret?
-Amintesc doar atit, ca jucatorii au fost dati afara din hotel.
–Despre situatia financiara a echipei?
-Nu stiu nivelul actual al datoriilor, care inteleg ca depasesc 100.000 lei, dar vreau sa spun ca nu lipseste nici un leu, asta apropo de zvonurile pe care le-am auzit de existenta banilor negri la baschet. Cit ma priveste pe mine, am contribuit si sint actionar la echipa asta.
–Ce se va intimpla cu echipa?
-Vom vedea in perioada urmatoare. Depinde de oamenii care s-au implicat pina acum si daca vor sa continue. Au aparut speculatii ca ar putea fi marit numarul de echipe la Divizia A insa cert este ca ori la A ori la B accesul se face doar dupa plata datoriilor la federatie.

Comentarii