Telecom a ramas fara ton

duminică, 10 septembrie 2000, 23:00
2 MIN
 Telecom a ramas fara ton

Putinii spectatori prezenti prezenti pe stadionul Nena au plecat destul de multumiti de meciul vazut, in afara a cinci goluri si a unei bare a lui Cantea, existind destule faze frumoase si ocazii de gol. Superioritatea gazdelor a fost evidenta inca din start, Bozianu (’10) si Martin (’27) fructificind cu capul doua centrari perfecte – de pe flancuri diferite – ale lui Brighiu. Acesta a devenit MVP-ul primei reprize si datorita golului inscris cu zece minute inainte de pauza, tot cu o lovitura de cap dupa o centrare a lui Dragoi. O lovitura de la 11 metri obtinuta de Ambrosie in minutul 58 face ca Dediu sa mai stearga din impresia apasatoare a scorului de forfait insa diferenta de la pauza a fost refacuta in minutul 77 cind Dragoi a transformat un penalty acordat in urma unui fault asupra sa. Per total o victorie fara dubii a gazdelor, Adrian Kereszy putindu-se felicita pentru curajul avut de a-i titulariza pe Cabalau si Ilie, doi juniori cu reale calitati. De mentionat ca pe banca oaspetilor a stat doar secundul Sorin Stefan, "principalul" Dan Cananau fiind plecat la Focsani cu echipa de juniori ai lui Poli.
Unirea: Pintilie – Cantea, Martin, Ilie, Dascalu (Lohan) – Bozianu, Andrus, Dragoi, Cabalau – Brighiu (Cislaru), Boghean (Chiper).
Telecom: Cotea – Moisii, Dediu, Ionescu (Iosub), Cordas, Hutanu – Ciprian Vasiliu, Pricop, Tanase (Scinteie) – Ambrosie, Constantin Vasiliu.
CFR Pascani – Pro Mobila Crucea 2-0 (0-0).
Oaspetii s-ar fi putut gindi la victorie, daca Rosca n-ar fi ratat o ocazie uriasa in minutul 45, cind a fost blocat in ultima instanta de portarul pascanean Popa. Gazdele au pacatuit in prima repriza prin nesincronizare in jocul de la mijlocul terenului, singurul moment periculos la poarta celor din Crucea fiind cel din min. 33, cind s-a solicitat penalty la dezechilibrarea lui Ciopraga in careu. Dupa introducerea lui Bilba, in minutul 55, insa, jocul pascanenilor a capatat consistenta, acesta punindu-si colegii in situatii ideale. In min. 67, Bilba a recuperat mingea in apropiere de coltul terenului, a centrat in careul mic, iar Cojocaru a deschis scorul cu un sut sec. Scorul final a fost stabilit peste opt minute, cind Paun a introdus in plasa mingea respinsa de Szabo la lovitura de cap a lui Cojocaru.
CFR: Popa – Nistor, Petrache, Ciopraga, Maranda – Condurache, Drumaru (Ancuta), Paun (Muraru), Tiron – Riscu (Bilba), Cojocaru.
Celelalte rezultate: Budvar Od. Secuiesc – Foresta II Falticeni 2-0; Rulmentul Birlad – Energia Feldioara 4-1; Petrolul Moinesti – FCM Dorohoi 3-0; Sportul Municipal Vaslui – CFR Citadin Iasi 1-0; Cimentul Bicaz – Silvex Tirgu Neamt 4-1. Ceahlaul II Piatra Neamt a stat. Clasament: 1. Petrolul Moinesti 12 p; 2. Cimentul Bicaz 9 p; 3. Unirea Crucea 6 p. (Ovidiu MINEA, Codru VULPASIN)

Comentarii