De Business

Punem punctul pe știi

Antreprenorii ieşeni vor să îşi întindă „antenele” până în Kazahstan, în căutare de noi parteneriate de business

miercuri, 19 aprilie 2017, 09:40
2 MIN
 Antreprenorii ieşeni vor să îşi întindă „antenele” până în Kazahstan, în căutare de noi parteneriate de business

Compania Arhipelago şi Asociaţia pentru Promovarea Economiei Cunoaşterii (APEC) organizează, în perioada 26-30 iunie 2017, prima ediţie a misiunii economice sub egida Afaceri.ro în Kazahstan dedicată participării la Expoziţia Mondială EXPO Astana, care va avea ca temă energia verde. 

„Misiunea va include acţiuni de valorificare a potenţialului de import-export, evaluare a oportunităţilor de investiţii şi identificării de parteneri de afaceri. Misiunea economică se adresează exportatorilor, antreprenorilor, în special din industria energetică şi ramurile conexe, însă este dedicată tuturor celor care intenţionează să obţină acces pe piaţa kazahstaneză, să înţeleagă specificul derulării afacerilor cu această ţară, să identifice parteneri de dezvoltare şi să atragă investiţii, şi, nu în ultimul rând, să trăiască o experienţă interesantă”, a declarat Marius Alexa, directorul general Arhipelago.

În cadrul acestei misiuni economice, delegaţia Afaceri.ro va vizita EXPO Astana 2017, eveniment ce va reuni cei mai buni inovatori din domeniul energiei verzi care vor discuta despre problemele ţărilor în curs de dezvoltare în adoptarea inovaţiilor în energie. Tot în cadrul EXPO Astana, a adăugat Alexa, delegaţii vor lua parte la un eveniment ce va fi organizat la pavilionul României, o întâlnire cu firme din Kazahstan şi alte companii internaţionale prezente la expoziţie. „Pe lângă toate acestea, participanţii vor beneficia de contacte şi trenduri din piaţa energiei la nivel mondial, cunoaşterea potenţialului economic al Kazahstanului, de program turistic şi cultural, totul la costuri şi timp optimizate”, a conchis managerul general Arhipelago. Detalii suplimentare despre eveniment, costurile asociate deplasării şi agenda pot fi obţinute de antreprenorii interesaţi de misiune direct de la organizatori, pe pagina de internet www.afaceri.ro sau trimitând un e-mail la adresa evenimente@arhipelago.com.

Comentarii