EXCLUSIV (IMAGINI): Cisternă răsturnată după ce a întors în faţa tramvaiului (UPDATE)

luni, 27 iulie 2015, 06:10
1 MIN

O cisternă care transporta ulei şi un tramvai de pe ruta 11 s-au izbit violent în Podu de Piatră luni dimineaţa în jurul orei 7:00.

Cisterna cu numere de înmatriculare de Republica Moldova circula dinspre fostul bazar spre rondul din Podu de Piatră, iar tramvaiul 11 venea în acelaşi sens şi se pregătea să oprească în staţie. Dar şoferul autotrenului a făcut o manevră de întoarcere fără să se asigure, iar tramvaiul a intrat în plin în lateral.

În urma impactului puternic, cisterna s-a răsturnat chiar în staţia de autobuz din zonă. Uleiul s-a revărsat pe o distanţă de 50 de metri, scurgându-se într-un canal. Traficul a fost blocat pe o bandă. O macara a ajuns la faţa locului după 20 de minute ca să ridice TIR-ul.

Vatmanul a fost rănit, dar nu grav. Atât el, cât şi şoferul au fost testaţi cu alcooltestul, dar rezultatele au fost negative.

Bărbatul din Republica Moldova care se afla la volanul TIR-ului a mărturisit că nu s-a asigurat bine. El a spus că s-a uitat mai mult după maşinile mici din stânga. În tramvai se aflau mai mulţi călători, dar nu au fost răniţi, din fericire.

Comentarii