IMAGINI Ultimele finisaje la pasajul din Fundaţie: Data inaugurării nu este încă fixată

miercuri, 03 decembrie 2014, 02:58
1 MIN

Pasajul subteran din Fundaţie a ajuns în punct final.

Chiar dacă lucrările sunt aproape finalizate, reprezentanţii Primă­riei încă nu au anunţat ziua în care va fi deschis pasajul, ci au amintit doar de termenul de finalizare a lucrărilor trecut în proiect. „Deocamdată nu am stabilit da­ta pentru deschiderea pasajului. Ter­menul din contract este 15 decembrie“, a precizat Sebastian Buraga, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Mai mult, oficialii nu au prezentat până acum nici modalitatea de organizare a traficului auto atât în pasaj, cât şi în rondul de la Fundaţie, aşa cum au anunţat că o vor face. Edilii au avut mai multe şedinţe ale Comisiei de Circulaţie în cursul săptămânii trecute pentru a decide toate reglementările de trafic, care ar urma să fie comunicate zilele acestea.

Lucrările la pasajul subte­ran din Fundaţie au intrat pe ultima sută de metri. Echipele constructorului se aflau şi ieri la treabă şi se ocupau de ultimele finisaje la pereţii pasajului care sunt în întregime placaţi cu granit. Şi pe exterior, finisajele au fost finalizate, iar zilele trecute au fost montate plăci cu denumirea „Pasajul Mihai Eminescu“.
 

Comentarii