Oportunităţi de angajare pentru studenţii de la UAIC

vineri, 23 iunie 2017, 19:15
1 MIN
 Oportunităţi de angajare pentru studenţii de la UAIC

Finalizarea anului universitar aduce mai multe oportunităţi de practică pentru studenţii Universităţii „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi. 

În acest sens, cei de la Cardio Praxis angajează un asistent manager şi un asistent medical fără experienţă în domeniu, care ştiu să utilizeze bine calculatorul şi pachetul Microsoft Office. CV-urile se pot trimite la adresa office@cardio-praxis.ro. În acelaşi timp, Frarom Internaţional Est caută să îşi acopere patru posturi: asistent comercial vânzări, asistent comercial achiziţii, gestionar şi manipulant marfă.

Aceştia oferă pentru fiecare poziţie un salariu fix, masă caldă la prânz, decontarea transportului până la locul de muncă, o serie de traininguri de specialitate şi susţinerea în activitate, contracte de muncă pe perioadă nedeterminată, un mediu de lucru plăcut, într-o echipă profesionistă şi dinamică. Cerinţele diferă de la post la post, la fel şi responsabilităţile, doar poziţia de asistent comercial achiziţii cerând, pe lângă studii superioare în economie sau marketing la nivel de licenţă, o experienţă de doi ani pe o poziţie similară, fiind considerat avantaj experienţa în domeniul achiziţii produse home-deco sau de amenajare a locuinţei. 

 

 

Comentarii