Să le ținem pumnii! Elevi ieșeni participanți la OLIMPIADA NAȚIONALĂ MIND LAB

vineri, 13 mai 2016, 14:40
2 MIN
 Să le ținem pumnii! Elevi ieșeni participanți la OLIMPIADA NAȚIONALĂ MIND LAB

Sâmbătă, 14 Mai 2016, în intervalul 10.00-13.00, va avea loc, Olimpiada Națională Mind Lab în sala Orhideea a Hotelului Crowne Plaza din București.   

Olimpiada Mind Lab este un eveniment educaţional ce reuneşte copii din toată lumea într-un minunat campionat al jocurilor de gândire. Evenimentul olimpic, organizat în 2016 pentru al unsprezecelea an consecutiv, se adresează elevilor cu vârsta între 9 şi 13 ani. 

Sute de mii de elevi de pe toate continente luptă pentru onoarea de a-şi reprezenta clasa, şcoala şi apoi ţara într-o competiţie internaţională, ce aduce la masa de joc cei mai buni jucători de Abalone, Dame, Quoridor şi Octi. Participarea se face pe echipe de patru jucători care concurează pentru unul dintre cele patru jocuri.  

Cinci echipe formate din cei mai pasionați jucători din Iași au participat la Olimpiada Mind Lab, etapa zonală, primele două calificându-se pentru etapa națională din 14 mai 2016.

Astfel, suntem onorați să fim reprezentați în plan național de către elevi motivați, creativi și implicați, ai unor instituții prestigioase ale învățământului ieșean, Școala Generală nr. 15 "Ștefan Bârsănescu” Iași și Re-Mind Center, centru educațional de dezvoltare pesonală prin joc.

Echipele sunt îndrumate și susținute  atât de către  către trainerii Mind Lab (prof. Rusu Elisabeta și prof. Alina Niculiță), dar mai ales de către familiile lor, care au ales să se implice an de an, atât în pregătirea copiilor, cât și în organizarea competițiilor.  

Le urăm succes și le dorim să revină cu rezultate pe măsura inteligenței lor și a entuziasmului cu care au pornit pe acest drum!

Echipa Mind Lab Iași

 

 

Comentarii