Spectaculos show aviatic şi rutier duminică la Aeroport

sâmbătă, 16 aprilie 2016, 01:55
2 MIN
 Spectaculos show aviatic şi rutier duminică la Aeroport

Pe vechea pistă va fi organizat duminică Aero Drift Weekend, în colaborare cu clubul sportiv Iasirally Racing. Paticipanţii pot primi premii la tombolă. 

Aeroportul îi invită pe ieşeni la un spectacol aerian şi rutier. Pe vechea pistă a Aeroportului va fi organizat duminică Aero Drift Weekend, în colaborare cu clubul sportiv Iasirally Racing. Programul va cuprinde demonstraţii de karting, offroad, conducere defensivă de motociclete, show de aeromodele, demonstraţii de drift, ca şi prezentări de autoturisme prototip şi limuzine de epocă funcţionale. Invitaţi speciali la spectacolul de duminică vor fi pilotul Claudiu David, participant în Campionatul Mondial de Raliuri, ca şi Adrian Andronache şi Gabriel Seserman, participanţi la Romanian SuperBike şi la campionatul naţional de motociclism viteză.

„Punctul culminant al spectacolului va fi intrarea în scenă a unor aeromodele şi a piloţilor de drift Cătălin Trifan şi Ilarion Grigorici, alături de Bogdan Pădurariu. Pentru spectacolul de duminică vor fi puse „la bătaie“ în jur de 50 de premii. Fiecare spectator va primi, la intrarea în arena Aero Drift Weekend, un bilet gratuit cu serie ce va putea fi folosit pentru tragerile la sorţi“, au precizat reprezentanţii Aeroportului.

Spectacolul va începe la ora 11, urmând să se încheie în jurul orei 15, pe parcursul acestuia aterizările şi decolările desfăşurându-se normal. Intrarea va fi liberă, regulile de siguranţă şi securitate trebuind să fie însă respectate. Reprezentanţii Aeroportului recomandă viitorilor spectatori să folosească pentru a ajunge la aeroport autobuzul de pe traseul 50, biciclete, motociclete, şi doar în ultimul rând autoturismele, locurile de parcare fiind limitate.

Comentarii