VIDEO Un șofer de Ambulanță a murit după ce mașina în care se afla a luat foc EXCLUSIV

duminică, 28 august 2016, 04:11
2 MIN

Un grav accident de circulație s-a produs pe drumul dintre Răducăneni și Moșna. Șoferul unui Audi, ambulanțier în Răducăneni, a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital.

UPDATE ORA 8:50

Polițiștii au oferit noi detalii legate de accidentul mortal de lângă Răducăneni, Șoferul care a provocat tragedia, un tânăr în vârstă de 20 de ani, Sergiu Alexandrache, se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu alcooltestul a reieșit că acesta avea o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aer expirat.

De asemenea, tânărul circula cu viteză foarte mare și a forțat depășirea șoferului Augustin Ion (51 de ani) care se încadrase să facă stânga.

ORA 5:10

Din primele informații stabilite de polițiști, două mașini, ambele marca Audi, circulau una în spatele celeilalte pe drumul dintre Răducăneni și Bohotin.

Prima mașină Audi, era condusă de Augustin Ion, șofer la Ambulanța din Răducăneni. El se întorcea de la o nuntă, în autoturism fiind mai multe persoane.

La un moment dat, el a intentionat să vireze stânga pentru a intra pe drumul care îl ducea spre casă. Din nefericire pentru el, șoferul mașinii din spate, Sergiu Alexandrache, care conducea tot un Audi dar cu numere de Vaslui se angajase în depășire și l-a lovit din plin.

În urma impactului, mașina ambulantierului a luat foc si a ars ca o torta in totalitate iar celălalt autoturism a fost proiectat la marginea șoselei, distrugând un gard și ”aterizând„ în curtea unei gospodării.

La fața locului au sosit mai multe echipaje de la Ambulanță. Din nefericre, șoferul Augustin Ion a murit, deși medicii au făcut eforturi disperate pentru a-i salva viața.

 

  Norocul nuntașilor care se aflau in masina in flacari au scapat cu viata a fost că, până la sosirea echipajelor, au fost scoși din mașină de către șoferii aflați în trafic și care au oprit pentru a oferi ajutor. Victime sunt soția șoferului decedat, Liliana Augustin, si soferul vinovat Sergiu Alexandrache (20 de ani)

VIDEO/FOTO: Andrei DÎSCĂ

 

Comentarii