Ambulanţa angajează nouă şoferi, iar cinci dintre ei vor fi în Iaşi

sâmbătă, 09 iulie 2022, 01:50
1 MIN
 Ambulanţa angajează nouă şoferi, iar cinci dintre ei vor fi în Iaşi

Se caută soluţii pentru criza de personal din sistemul medical, iar Serviciul de Ambulanţă Judeţean din Iaşi organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a nouă posturi de şoferi de ambulanţă. 

Cei mai mulţi dintre aceştia, cinci la număr, urmează a fi arondaţi staţiei centrale din Iaşi, în timp ce doi vor fi angajaţi la Paşcani şi doi la Hârlău. Criteriile generale vizează deţinerea cetăţeniei române sau a altor state membre UE, cunoaşterea limbii române sau o stare de sănătate corespunzătoare postului, atestată pe bază de adeverinţă medicală.

Candidaţii trebuie să aibă diploma de bacalaureat, permis de conducere pentru şofer profesionist – categoriile B şi C – dar şi trei ani de vechime ca şofer profesionist. Totodată, ei trebuie să aibă o diplomă de absolvire a cursului de ambulanţier, organizat la şcoala de profil de la Staţia de Salvare a Municipiului Bucureşti.

Unul dintre posturile scoase la concurs la Hârlău este de şofer de ambulanţă nivel I, care presupune suplimentar o vechime de 6 ani ca şofer profesionist sau 3 ca şofer de ambulanţă nivel II. Dosarele se depun până la 11 iulie, ora 13.00, pe 19 iulie este proba scrisă, pe 22 proba practică şi pe 27 iulie proba de interviu. 

Comentarii