De Business

Punem punctul pe știi

Apple a redevenit cea mai valoroasă companie americană de pe Wall Street

joi, 07 februarie 2019, 08:12
1 MIN
 Apple a redevenit cea mai valoroasă companie americană de pe Wall Street

Apple a redobândit miercuri poziţia de cea mai valoroasă companie americană listată la bursă, încheind şedinţa de tranzacţionate în creştere cu 0,03%, la o capitalizare de 821,5 miliarde de dolari, înaintea liderilor recenţi Microsoft şi Amazon.

Acţiunile Microsoft au încheiat tranzacţiile de miercuri în declin cu 1,11% şi o capitalizare de 813,4 miliarde de dolari, în timp ce titlurile Amazon au coborât cu 1,12%, iar capitalizarea la 805,7 miliarde de dolari.

Titlurile Apple au crescut cu aproximativ 13% de la raportarea rezultatelor trimestriale, pe 29 ianuarie, investitorii considerând că acţiunile au scăzut prea mult în ultimele luni din cauza temerilor legate de o încetinire a cererii de iPhone-uri şi a unui avertisment rar din partea companiei referitor la venituri, provocat de condiţiile mai dificile de pe piaţa chineză.

Valoarea de piaţă a Apple a atins un minim de 675 de miliarde de dolari pe 3 ianuarie, după avertismentul referitor la venituri, dar ulterior şi-a revenit constant, susţinută în parte de rezultatele trimestriale peste aşteptările investitorilor.

news.ro

Comentarii