Bărbatul care evadase pe geamul Judecătoriei Sectorului 3 a fost prins

marți, 07 august 2018, 15:51
1 MIN
 Bărbatul care evadase pe geamul Judecătoriei Sectorului 3 a fost prins

Poliţiştii l-au depistat, marţi, pe bărbatul care a evadat în urmă cu o zi din Judecătoria Sectorului 3, unde a fost adus pentru a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, acesta fiind acuzat de furt. Bărbatul a fost găsit în Sectorul 3.

Bărbatul care a evadat din sediul Judecatoriei Sector 3 se află în custodia poliţiştilor, acesta fiind depistat, marţi, pe raza aceluiaşi sector. În momentul în care acesta a fost depistat de către agenţi, era singur şi nu a opus rezistenţă, informează Poliţia Capitalei. Bărbatul va reveni în faţa magistraţilor Judecătoriei Sectorului 3 cu propunerea de arestare preventivă privind infracţiunea de furt, iar apoi va fi condus la Parchetul de pe lângă Judecatoria Sectorului 3, pentru audieri cu privire la evadare.

Seica Ioan Valentin, în vârstă de 39 de ani, a fugit luni, din Judecătoria Sectorului 3 al Capitalei, unde a fost adus pentru a fi prezentat în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Potrivit Poliţiei Capitalei, bărbatul era reţinut, fiind acuzat de furt.

mediafax.ro

Comentarii