Bodea forțează desemnarea candidatului la Primărie în USR

vineri, 26 august 2022, 01:50
1 MIN
 Bodea forțează desemnarea candidatului la Primărie în USR

Candidatul USR la Primăria Iaşi va fi desemnat de organizaţia municipală a partidului. Senatorul USR Marius Bodea a declarat ieri că, după desemnarea de către organizaţia Iaşi, candidatul va fi validat printr-o decizie a biroului local, fără să fi implicat biroul judeţean de conducere a filialei.

 „Mi-aş dori ca, până la sfârşitul acestui an, să parcurgem etapele desemnării candidatului pentru că este nevoie de toţi care sunt implicaţi şi au dorinţa de a candida, ulterior desemnării să ne găsim în aceeaşi echipă şi să ne vedem de treabă”, a declarat ieri Bodea, el fiind unul dintre candidaţi, alături de deputatul Cosette Chichirău şi consilierul local Răzvan Timofciuc. Bodea s-a arătat convins că va obţine nominalizarea partidului şi a susţinut că „nu are nicio emoţie” pentru anul 2024, în sensul că va avea mai multe voturi faţă de Mihai Chirica (PNL), dacă acesta din urmă va mai candida.

În context, senatorul USR a susţinut că unii foşti colegi din PNL i-ar fi spus că liberalii Chirica şi Costel Alexe nu vor mai fi sprijiniţi pentru candidatura la Primărie, respectiv Consiliul Judeţean. „Ambii flăcăi, domnul de la Primărie şi domnul de la CJ, nu vor mai prinde absolut nicio poziţie pe nicio listă şi nicio candidatură”, a comentat parlamentarul.

 

Comentarii