Ce a povestit ultima persoană care a văzut-o în viaţă pe Stela Popescu

vineri, 24 noiembrie 2017, 21:43
2 MIN
 Ce a povestit ultima persoană care a văzut-o în viaţă pe Stela Popescu

Administratorul clădirii în care locuia Stela Popescu a vorbit, vineri, despre decesul neaşteptat al actriţei Stela Popescu. Cauza decesului ar putea fi un accident vascular cerebral masiv. Ea a fost ultima persoană care a văzut-o pe Stela Popescu în viaţă. Aceasta povesteşte cu tristeţe care era starea actriţei atunci când s-a întors de la un eveniment.

„Ieri, în jurul orei 2 fără un sfert, dânsa a venit cu taxiul acasă, a deschis uşa, ne-am salutat şi am observat că îi era greu să iasă din taxi. Spunea că o dor picioarele. Nu avea o mobilitate şi un echilibru. Am zis să o ajut, era şi cu două pachete. Era palidă şi a spus că se simţea foarte obosită. Făcea paşii mici, mergea încet şi avea o paloare a fetei”, a spus administratorul clădirii, potrivit Libertatea. Femeia şi-a amintit cu ochii în lacrimi despre marea actriţă: „Era foarte dinamică şi generoasă. Era o persoană deosebită. A mers singură până în casă, a mers foarte încet spre alee”.

„Era foarte fericită şi era încântată de nepoţel, abia aştepta să-l vadă. Damian a împlinit un an şi cinci luni şi alerga. Vorbea bine, conform vârstei şi era foarte fericită de când s-a născut. De Paşte trebuia să vină aici, să stea în Bucureşti. Spectacolele erau viaţa dânsei. De Crăciun îşi aştepta prietenii şi dorea să fie înconjurată de aceştia. Era o fire veselă”, a mai spus ea. Între timp, astăzi, au apărut primele indicii de ce a murit Stela Popescu, după ce poliţia a deschis o anchetă pentru „moarte suspectă”. Actriţa ar fi murit din cauza unul accident vascular cerebral masiv şi era decedată de aproximativ 12 ore când a fost găsită.

SURSA: digi24.ro

Comentarii