Ce caută aceşti figuranţi politici la tribuna oficială a stadionului din Copou?

marți, 01 august 2023, 01:50
2 MIN
 Ce caută aceşti figuranţi politici la tribuna oficială a stadionului din Copou?

Pentru că tot suntem azi bucuroşi de victoria absolut categorică şi frumoasă a Politehnicii la Constanţa, împotriva formaţiei lui Gică Hagi, haideţi să vorbim olecuţă mai pe îndelete despre ce se mai discută printre fanii echipei din Copou.

De-un par egzamplu, zilele astea e mare dezbatere pe grupurile online despre cine să stea şi cine nu la tribuna oficială.

Iar la poza alăturată, cu conţilierii locali PSD Mişu Gavril şi Ovidiu Laicu, a fost postat comentariul: «Ce îi recomandă pe aceştia doi pentru a sta la Oficială? Foste glorii, care au transpirat pentru culorile alb-albastre, stau în tribună sau la peluză. Nu mai încape lumea de „politicieni” care nu dau doi bani din propriul buzunar pentru club». ce urmează e intraductibil, evident. Spuneţi şi voi, aşadar, dragi cetitori: ca ce chestie stau aceştia în tribuna 0, gratis? Afară cu ei, nenicule!

Pacient de lux la o madamă de bine

Una faină şi din zona politichiei de Bahlui, stimaţi telespectatori, ca să nu ne depărtăm prea tare de strunga asta de oi. Cică printre psihologii mai influenţi din târg, ăia cu clienţi cu ştaif, umblă vorba că o anumită madamă binecunoscută în branşă ar avea un client foarte notoriu din politichia locală, care vine destul de des la şedinţe şi care, se pare, ar face chiar şi progrese importante. Trainingul politic trece si pe la psiholog. Hmm: haideţi să mai stăm pe fază, ca să vedem dacă apare şi nulul! Apoi om vorbi pe larg…

Un şpil cu ochi albaştri

Mulţi propovăduiau că, odată cu demisia şefului SRI, coaliţia uselistă va avea candidat la prezidenţiale. Varianta devine tot mai puţin credibilă, pentru că altul pare şpilul cu demisia acestuia: asta s-a cerut de peste ocean, că nu era cu cine trebuie. Ee, aşa parcă mai vii de-acasă…

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii