COMUNICAT DE PRESĂ

Congresul de Cardiologie Pediatrică, în perioada 17 – 19 mai la Iași

miercuri, 16 mai 2018, 12:33
1 MIN
 Congresul de Cardiologie Pediatrică, în perioada 17 – 19 mai la Iași

Societatea Română de Cardiologie, Societatea Română de Pediatrie, Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Sf. Maria” Iași – Clinica de Cardiologie Pediatrică, Societatea de Medici și Naturaliști Iași și Colegiul Medicilor Iași organizează în perioada 17 – 19 mai 2018 Congresul de Cardiologie Pediatrică, eveniment cu participare internațională. Dr. Martin Zenker (Institutul de Genetică Umană, Magdeburg, Germania) și Dr. Youssef Tammam (Spitalul San Donato, Italia) au acceptat invitația de a conferenția pe teme de interes în cardiologia pediatrică și genetică.

Peste 170 de participanți – medici primari, specialiști și rezidenți în cardiologie pediatrică și genetică, sunt așteptați la lucrările congresului.

Lucrările științifice se vor desfășura de-a lungul a 3 zile în sălile de conferință ale Hotelului Internațional din Iași.

Tematica ştiinţifică a congresului va aborda următoarele subiecte: Cardiologie perinatală, Implicații genetice în cardiologia pediatrică, Managementul bolilor cardiovasculare în perioada neonatală. Manifestarea se bucură de prezența celor mai importante nume în cardiologia pediatrică din țară si Republica Moldova.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc joi, 17 mai 2018, începând cu ora 18:30, în Sala Magnum (Hotel Internațional).

Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul congresului, accesibil la adresa www.congrescardio.ro.

Comentarii