Ieşenii pot participa la un cros pe malul Bahluiului

marți, 08 noiembrie 2022, 02:50
1 MIN

Facultatea de Hidrotehnică, Geodezie şi Ingineria Mediului (HGIM) din cadrul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” (TUIASI) din Iaşi în parteneriat cu Asociaţia Studenţilor şi Absolvenţilor de la HGIM organizează cea de-a III-a ediţie a proiectului „Crosul Hidrotehnicii”. 

Start-ul va fi dat joi, 10 noiembrie, la ora 12:00, în faţa clădirii Facultăţii de Hidrotehnică, Geodezie şi Ingineria Mediului. Sunt posibile două variante de traseu.

Varianta scurtă a traseului este accesibilă doar pentru studenţii TUIASI şi măsoară circa 2,4 km. Plecarea se face de la Decanatul Facultăţii de Hidrotehnică, se trece strada pe trotuarul de lângă Bahlui şi se aleargă până în Podu Roş.

Întoarcerea se face pe celălalt mal al Bahluiului, până la podul din dreptul Facultăţii de Textile, unde se trece strada pe trecerea de pietoni şi se revine la Facultatea de Hidrotehnică, finish-ul fiind în locul de unde s-a luat startul. Înscrierea la traseul scurt se face prin completarea următorului formular: https://forms.gle/EHYZE2Etu17cvUvn6.

Traseul lung este permis oricui şi măsoară circa 5 km. Are în plus faţă de traseul scurt faptul că la revenirea pe malul drept al Bahluiului nu se traversează râul pe pod, ci se aleargă în continuare până la podul Tudor Vladimirescu unde se revine pe malul stâng şi se reia traseul spre Podu Roş, urmând ca la a doua întoarcere să se traverseze podul din dreptul Facultăţii de Textile, apoi spre finish, ca la cursa scurtă. Înscrierea la traseul lung se face prin completarea următorului formular: https://forms.gle/cugZrRr6zX3qD3Uq6. 

Comentarii